Izmos Denon házimozi erősítők érkezőben

2017. május 22., hétfő, 15:50

Denon audio házimozi erősítő Denon házimozi Denon erősítő házimozi erősítő Denon HEOS Denon házimozi erősítő HOES házimozi erősítő HEOS by Denon

Jövő hónaptól itthon is megvásárolható lesz a Denon két legfrissebb alsó-középkategóriás házimozi erősítője.

AVR-X2400H és AVR-X1400H néven debütálnak a Denon kedvező árú házimozi erősítői, melyek a tavalyi repertoárból kiindulva a 200-250 000 forint közti kategóriát képviselik. A kisebbik 145, míg a nagyobb testvér 150 W csatornánkénti teljesítményre képes. Mindkét AVR szolgáltatásai közé tartozik az intelligens ECO mód is, mellyel elektromos áramigényük akár felére is csökkenthető.

Denon AVR-X2400H házimozi erősítő hátlap

Természetesen nincs hiány a korszerű kép és hangformátumok támogatottságában sem. Mindkét erősítő támogatja a 4K/60 Hz átvitelt valamint kompatibilisek a Dolby Vision és HDR szabványokkal, a nagyobbik modell Ultra HD felskálázásra is képes. Természetesen a Dolby Atmos és DTS:X kompatibilitás is része az extráknak, épp úgy, mint a Denon multiroom rendszereként ismert HEOS és ezzel együtt számos egyéb internetes műsorszolgáltató kliens megléte.

Denon AVR-X1400H házimozi erősítő

A temérdek HDMI csatlakozóval, AirPlay és Bluetooth funkciókkal valamint veszteségmentes zenelejátszással is büszkélkedő készülékek kalibrálási lehetősége tovább fejlődött, immár Audyssey MultEQ XT automatikus korrektor található bennük, amely külön megvásárolható MultEQ Editor applikációval bizonyos finomhangolást is engedélyez.

A 2017 június közepén érkező Denon AVR-X2400H és Denon AVR-X1400H házimozi erősítőkről még részletesebben olvashatnak a forgalmazó, ill. a hivatalos viszonteladók honlapjain.

hu.horn.eu

www.denon.hu

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.