Íme, az új 600-as Onkyo

2018. április 4., szerda, 13:35

Onkyo audio házimozi erősítő házimozi erősítő Onkyo erősítő Onkyo házimozi Dolby Atmos Onkyo házimozi erősítő Dolby Atmos házimozi erősítő

Az Onkyo 600-as házimozi erősítő szériájának legújabb tagjáról, a TX-NR686-ról is lehullott a lepel. Ez volt mindig is a japán cég legjobb ár/szolgáltatás mutatóval rendelkező terméke és úgy tűnik, továbbra is megőrzi az említett státuszt.

Évről évre rácsodálkozunk, hogy mennyire összekeverednek az IT eszközök és házimozi erősítők közti határok és még tovább keverednek a szerepek, ha példának okáért a TX-NR686-ot vesszük figyelembe. Eddig is megszokhattuk, hogy a 600-as készülékekbe belepakolják mindazt a funkcionalitást, ami a nagyobb testvérekben is megtalálható és ezúttal sincsen másképp. A TX-NR686-at felkészítették Google Asszisztens támogatásra és az amazon Music digitális adatfolyammal való kompatibilitásra is, lényegében ezek a legnagyobb újdonságai. Másfelől továbbra is megadja mindazon jól csengő klienseket és szolgáltatásokat (DTS Play-fi, Google Chromecast, Apple AirPlay, TIDAL és Spotify kliensek stb.), amelyeknek köszönhetően hálózati mindenesként, valamint akár multiroom zónajátszóként is tekinthetünk rá.

Onkyo TX-NR686 házimozi erősítő

Egyébiránt a készülék THX tanúsítvánnyal rendelkezik, emellett támogatja a Dolby Atmos és DTS:X magassági csatornás formátumokat. 7.2 kiosztásban képes hangsugárzókat hajtani, 8 ohmon 120 W dinamikus teljesítménnyel. Ahogy korábban is megszokhattuk, természetesen applikáció alapú vezérlés és 4K HDR támogatás is szerepel tudástárában épp úgy, mint a beépített WiFi és Bluetooth vezeték nélküli modulok, a beállítást pedig AccuEQ mikrofonos mérőrendszer segíti. A gyártó közleménye alapján a TX-NR686 ideális lehet kezdő és haladó házimozi építőknek is, mivel hangja továbbra is megadja a 600-asokra jellemző ütőerőt, ill. dinamikát, valamint szolgáltatások terén sincs miért szégyenkeznie.

Onkyo TX-NR686 házimozi erősítő hátlap

Az Onkyo TX-NR686 várhatóan 2018. április végén kerül forgalomba, az első Magyarországra érkező szállítmányra mi is le fogunk csapni, hogy mihamarabb részletes cikkben mutassuk be olvasóinknak itt, az AV-Online hasábjain!

www.aida-audio.hu

www.eu.onkyo.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.