Még több Harman/Kardon és JBL az Extreme Audio-ban

Nagyobb helyen, még több JBL és Harman/Kardon vár az Extreme Audio boltjában

2015. július 15., szerda, 11:20

Extreme Audio audio hangszóró hangfal hangrendszer Bluetooth hangszóró Bluetooth hangfal JBL hangszóró JBL hangfal Harman Kardon Hanrman Kardon hangszóró Harman Kardon hangfal

Bővítette JBL és Harman/Kardon kínálatát az Extreme Audio. Vagyis a két márka hordozható, Bluetooth kapcsolattal felszerelt típusai most saját polcokon sorakoznak. Így egy kicsivel több modellnek és színváltozatnak jut hely és mi is többet meghallgathatunk közülük.

Extreme Audio - JBL és Harman Kardon Bluetooth hangszórókExtreme Audio - JBL és Harman Kardon Bluetooth hangszórókExtreme Audio - JBL Bluetooth hangszórókExtreme Audio - JBL Bluetooth hangszórókExtreme Audio - JBL Bluetooth hangszórókExtreme Audio - JBL Bluetooth hangszórókExtreme Audio - Harman Kardon Bluetooth hangszórókExtreme Audio - Harman Kardon Bluetooth hangszórókExtreme Audio - Harman Kardon Bluetooth hangszórókExtreme Audio - Harman Kardon Bluetooth hangszórók

Az új falszakasz két részre, Harman/Kardon és JBL oldalra tagolódik

A jobboldalon sorakozik a Harman/Kardon sok-sok, dizájn típusa. Az átlátszó mélysugárzótól, a finoman szögletes, pici fejhallgatóig válogathatunk az elegáns apróságok és nagyobb hangrendszerek között.

Extreme Audio - Harman Kardon Bluetooth hangszórók

A baloldalon találjuk a JBL polcait, megtömve a márka színes típusaival és persze a klasszikus JBL hangfalat mintázó AUTHENTICS modellekkel. A látványt leginkább a felső polcon tornyosuló, színes típusok uralják, mint például a vízálló JBL Xtreme vagy a cseppálló CHARGE2+. No meg itt van és meghallgatható az icipici JBL GO is.

Extreme Audio - JBL Bluetooth hangszórók

Viccelődtünk már azon, hogy az Extreme Audio-ban törzsvendég a gipszkartonos és a bútorasztalos és nem állunk le ezzel. Szinte minden hónapra jut valami átalakítás, átépítés és ezt nagyon becsüljük. Nem pusztán azért, mert alakítgatnak, hanem azért, mert a rendelkezésre álló helyen folyamatosan egyre többet kínálnak, és mert sietnek kiszolgálni a vásárlói igényeket. Ráadásul mindezt igényesen teszik. Pedig annyira egyszerű és olcsó lenne megrendelni 1-1 állványt a gyártótól és azt bedobni a fal mellé, ráaggatva a sok portékát. Igaz, a bolt nem lenne ilyen szép. Az Extreme Audio nem akar exkluzívnak tűnni, egyszerűen csak szépen berendezett eladótérrel vár. Akkor is, ha valaki csak egy olcsóbb fülhallgatót, vagy aktív hangszórót keres. Klassz!

www.extremeaudio.hu

Extreme Audio - JBL és Harman Kardon Bluetooth hangszórók

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.