Hordozható hangszóróval újít a Sonos

2021. április 7., szerda, 10:30

Sonos audio hangfal hangszóró multiroom Bluetooth hangszóró multiroom hangszóró Sonos hangszóró Sonos hangfal Sonos multiroom Sonos Bluetooth hangszóró Sonos multiroom mangrendszer

Sonos Roam néven debütált a multiroom specialista gyártó hordozható hangrendszere, amely otthoni környezetben és utazások során egyaránt állja a sarat - szó szerint.

Sonos Roam Bluetooth hangszóróSonos Roam Bluetooth hangszóróSonos Roam Bluetooth hangszóróSonos Roam Bluetooth hangszóróSonos Roam Bluetooth hangszóróSonos Roam Bluetooth hangszóróSonos Roam Bluetooth hangszóróSonos Roam Bluetooth hangszóróSonos Roam Bluetooth hangszóróSonos Roam Bluetooth hangszóróSonos Roam Bluetooth hangszóróSonos Roam Bluetooth hangszóróSonos Roam Bluetooth hangszóróSonos Roam Bluetooth hangszóróSonos Roam Bluetooth hangszóró

A Sonos Roam feltűnésmentesen képes WiFi és Bluetooth vezeték nélküli jelátvitelt alkalmazni, ami azt jelenti, hogy ha a felhasználó elhagyja otthonát, akkor a hangrendszer automatikusan csatlakozik pl. okostelefonhoz. Szoftveres arzenáljának részét képezi az AirPlay 2 támogatás és az ún. Sound Swap funkció. Utóbbi lényege, hogy az éppen lejátszott zenét a legközelebbi Sonos hangszóró felé lehet továbbítani.

Sonos Roam Bluetooth hangszóró

Az alig félkilós, kb. 17x6x6 cm-es eszköz vízszintes és függőleges pozícióban is használható, a Trueplay eljárással arra is ügyel, hogy megfelelő hangolással szóljon fekvő/álló elhelyezés, zenei stílus és környezeti viszonyok figyelembevételével. Extrái közé tartozik még az IP67 minősítés, melynek megfelelően teljesen por és vízálló. Szélein szilikon elemek védelmezik a véletlen elejtések során.

Sonos Roam Bluetooth hangszóró

Papírforma szerint a hangrendszer beépített akkumulátora egy feltöltéssel 10 órányi folyamatos zenelejátszásra képes. Opcionálisan vásárolható hozzá Qi gyorstöltő is, de alapértelmezetten a hozzá mellékelt USB-C kábellel tölthető. Használaton kívül a Roam alvó módba lép, így legfeljebb 10 napig képes fenntartani töltöttségét.

Sonos Roam Bluetooth hangszóró

A Sonos Roam H osztályú erősítővel működik, amelyet a különleges formájú készülékházhoz és hangszórókhoz optimalizáltak. Egy magassugárzó és egy ovális mélyközép hangszóró segítségével szólaltatja meg a zenét.

Sonos Roam Bluetooth hangszóró

Rendelkezik beépített mikrofonnal is, amely többcsatornás visszhang kioltással várja a felhasználó beszéd-alapú utasításait, virtuális asszisztens irányításához (Magyarországon a beszéd alapú vezérelhetőség egyelőre még nem támogatott). A kb. 65 000 forintért megvásárolható hangrendszer várhatóan április végén kerül forgalomba.

sonos.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.