Házimozi rendszerré alakítható a Denon HEOS

2015. július 16., csütörtök, 12:00

Denon HEOS HomeCinema audio multiroom hangfal hangrendszer házimozi HEOS hangfal HEOS hangrendszer Denon HEOS Denon hangfal Denon hangrendszer HEOS by Denon

A Denon rugalmas funkcionalitású, multiroom építésre alkalmas HEOS termékcsaládja, ezúttal kibővült a HEOS HomeCinema soundbar-mélyláda párossal, melyben egyesítették a vezeték nélküli többszobás és a házimozi rendszerek előnyeit.

Denon HEOS HomeCinema soundbarDenon HEOS HomeCinema soundbarDenon HEOS HomeCinema soundbarDenon HEOS HomeCinema soundbarDenon HEOS HomeCinema soundbarDenon HEOS HomeCinema soundbarDenon HEOS HomeCinema soundbarDenon HEOS HomeCinema soundbarDenon HEOS HomeCinema soundbar

A Denon HEOS HomeCinema egy klasszikus 2.1 hangrendszeren alapszik, melynek jobb és baloldali csatornáját egy DSP által vezérelt soundbar képezi. A televízió alá helyezhető, vékony hangfal kiegészül egy két darab 13 cm-es hangszóróval felvértezett, vezeték nélküli, aktív mélyládával.

A HEOS HomeCinema egyik fő előnye, hogy integrálható a japán cég jelenleg is futó HEOS multiroom rendszerébe. A vezeték nélküli, egész otthonunk hangosítására alkalmas termékcsaládot már korábban is bemutattuk, ezek közé "befűzve" a HomeCinema is teljes értékű zónaként vezérelhető.

Denon HEOS HomeCinema soundbar

A soundbar belsejében négycsatornás D osztályú erősítés hajtja a kevlár-kompozit középhangszórókat és két, 2 cm átmérőjű, neodímium mágneses lágy dóm magassugárzót. Ahogy az ma elvárható, a készülék HDMI kimenettel és bemenettel is rendelkezik, ezek mellett digitális koaxiális, optikai és analóg sztereó csatlakozásaival fogadja egyéb forráseszközeinket.

Denon HEOS HomeCinema soundbar

A vezeték nélküli multiroomhoz beépített, nagysebességű WiFi hálózatot is tartalmaz a mobileszközös applikációval és infravörös, tanítható távirányítóval egyaránt kezelhető hangrendszer.

A Dolby Digital és DTS dekóderrel felvértezett, falra vagy könyvespolcra helyezhető Denon HEOS HomeCinema hamarosan itthon is kapható, pontos árával és egyéb termékinformációkkal kapcsolatban az itthoni forgalmazónál, valamint a hivatalos márkaboltokban lehet érdeklődni.

heosbydenon.denon.com/hu

hu.horn.eu

Denon HEOS HomeCinema soundbar

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.