Házimozi rendszerré alakítható a Denon HEOS

2015. július 16., csütörtök, 12:00

Denon HEOS HomeCinema audio multiroom hangfal hangrendszer házimozi HEOS hangfal HEOS hangrendszer Denon HEOS Denon hangfal Denon hangrendszer HEOS by Denon

A Denon rugalmas funkcionalitású, multiroom építésre alkalmas HEOS termékcsaládja, ezúttal kibővült a HEOS HomeCinema soundbar-mélyláda párossal, melyben egyesítették a vezeték nélküli többszobás és a házimozi rendszerek előnyeit.

A Denon HEOS HomeCinema egy klasszikus 2.1 hangrendszeren alapszik, melynek jobb és baloldali csatornáját egy DSP által vezérelt soundbar képezi. A televízió alá helyezhető, vékony hangfal kiegészül egy két darab 13 cm-es hangszóróval felvértezett, vezeték nélküli, aktív mélyládával.

A HEOS HomeCinema egyik fő előnye, hogy integrálható a japán cég jelenleg is futó HEOS multiroom rendszerébe. A vezeték nélküli, egész otthonunk hangosítására alkalmas termékcsaládot már korábban is bemutattuk, ezek közé "befűzve" a HomeCinema is teljes értékű zónaként vezérelhető.

Denon HEOS HomeCinema soundbar

A soundbar belsejében négycsatornás D osztályú erősítés hajtja a kevlár-kompozit középhangszórókat és két, 2 cm átmérőjű, neodímium mágneses lágy dóm magassugárzót. Ahogy az ma elvárható, a készülék HDMI kimenettel és bemenettel is rendelkezik, ezek mellett digitális koaxiális, optikai és analóg sztereó csatlakozásaival fogadja egyéb forráseszközeinket.

Denon HEOS HomeCinema soundbar

A vezeték nélküli multiroomhoz beépített, nagysebességű WiFi hálózatot is tartalmaz a mobileszközös applikációval és infravörös, tanítható távirányítóval egyaránt kezelhető hangrendszer.

A Dolby Digital és DTS dekóderrel felvértezett, falra vagy könyvespolcra helyezhető Denon HEOS HomeCinema hamarosan itthon is kapható, pontos árával és egyéb termékinformációkkal kapcsolatban az itthoni forgalmazónál, valamint a hivatalos márkaboltokban lehet érdeklődni.

heosbydenon.denon.com/hu

hu.horn.eu

Denon HEOS HomeCinema soundbar

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.