Címke

iFi teszt [224 találat]


iFi Audio iDSD Diablo 2 DAC és fejhallgató erősítő teszt

2024. május 3., 00:35

iFi iDSD Diablo 2 DACAzokra is gondoltak az iFi fejlesztői, akik a hordozható kivitel mellett high end kategóriás asztali eszközök teljesítményére tartanak igényt. Az ördögről elnevezett készülék egyszerre próbál jövőbiztos és formabontó lenni. Nemzetközileg nagy port kavart, így ideje volt, hogy magyar olvasók is megismerjék az iFi formabontó hordozható DAC-ját.

Arcam Radia A25 integrált sztereó erősítő teszt

2024. április 19., 22:30

Arcam Radia A25 sztereó erősítő tesztAz Arcam nemrég teljesen megújult sztereós vonalának első képviselőjét sikerült közelebbről megismerni. A Radia A25 hangkaraktere megőrizte a gyártó zeneiséggel kapcsolatos értékrendjét, arculata pedig egy játékosabb, fiatalosabb irányba mozdult. G osztály, zászlóshajó DAC, sportos köntösben - és néhány rejtett okossággal!

iFi Audio NEO iDSD Performance Edition DAC teszt

2024. március 31., 21:35

iFi Audio NEO iDSD Performance Edition DACDAC, fejhallgató erősítő, előerősítő egyben az iFi NEO iDSD Performance nevű terméke, hozzáadott zavarszűrőkkel, nevezetesen USB iPurifier3-B és S/PDIF iPurifer az a két kiegészítő. Minden, ma lényeges és elérhető digitális formátumot lejátszik és még egy kis OLED kijelző is elfért az elején. A Bluetooth lehetőség ma már alaptartozéknak számít, használhatjuk azzal is, minden további nélkül.

Yamaha R-N800A hálózati sztereó erősítő teszt

2024. február 27., 14:35

Yamaha R-N800A hálózati sztereó erősítőA Yamaha jól csengő név a hifi világában, legendás gyártó azonban nem csak a babérjain ül, mint mások, akik kiérdemelték ugyanezt a címet, de ott is ragadtak, nem haladtak a korral. Itt van viszont az R-N800A névre keresztelt mindent egybe készülékük, ami streamer, erősítő és DAC is egyben. Saját fejlesztésű YPAO névre keresztelt bemérő rendszer is jár hozzá és még megszámlálhatatlan egyéb más lehetőség is.

iFi LAN iSilencer hálózati LAN szűrő teszt

2024. február 19., 21:55

iFi LAN iSilencer hálózati LAN szűrőAz iFi márkanév már jó ideje azok közé tartozik, amelyek meglehetős megbecsültségnek örvendenek a hifisták körében, ahol az elérhető ár és a pazar felépítés/minőség találkozik egymással. Indulása óta - amikor még csak DAC és fejhallgató erősítők szerepeltek a választékában - alaposan kibővült a repertoárjuk. Beléptek a high end világába a Pro iDSD-vel, többek között tápegységet és zavarszűrőket is kínálnak a nagyérdeműnek. A cégnél is rájöttek, hogy a mai, elektroszmoggal szennyezett világban elengedhetetlen ezek eliminálása, megszüntetése a jelútban. Az egyik ilyen megoldás a LAN iSilencer néven futó hálózati szűrő, ami nem csak az internetes, külső világból betévedő szennyezettséget szűri, hanem az otthoni, helyi hálózaton is kifejti áldásos hatását.

Emotiva BasX A2m sztereó erősítő teszt

2024. január 29., 15:00

Emotiva A2m sztereó erősítőAz Emotiva valamit mindig tudott a belépő kategóriában! Persze jóval fölötte is, de a megfizethető ársávban a hiányosságok ellenére olyat produkáltak általában, hogy elismerésünk jeléül inkább csendben maradtunk. Nagy rá az esély, hogy most is hasonló lesz az eredmény, hiszen a terítékre került BasX A2m sztereó erősítő ára 150 ezer forint, és már akkor sem lesz egy szavunk sem, ha csak az előd A-100 kvalitásait hozza!

Lyngdorf Audio MH-3, BW-3, TDAI-1120 2.1 hangrendszer teszt

2024. január 19., 22:40

Lyngdorf Audio hifi rendszerA dán székhelyű Lyngdorf Audio kompakt szettje azoknak készült, akik kis szobába keresnek diszkrét, de kifinomult karakterű hangrendszert. Rengeteg okos funkciót rejt, cukiságával a feleségfaktornak is kedvez, ha pedig arra kerül sor, meglehetősen strapabíró. Akkor mégsem a méret a lényeg?

Rotel A11MKII integrált sztereó erősítő teszt

2023. november 9., 23:30

Rotel A11MKII sztereó erősítőKen Ishiwata munkásságának záróakkordja már nem a Marantz, hanem a Rotel égisze alatt készült el az A11 Tribute és CD11 Tribute készülékek által, amelyeket korábban párosként teszteltünk. A cég most frissítette a készülékeket, és a szerkesztőségünk érdemesnek találta őket arra, hogy a CD-lejátszó és erősítő új, MKII változata külön cikket kapjon. Ezek közül a sort az A11MKII sztereó erősítővel kezdjük, ami biztos alappillére lehet sok belépő, de már minőségi rendszernek.

iFi GO bar USB DAC teszt

2023. október 12., 07:10

iFi GO bar USB DACAz iFi bárhol elférő, öngyújtónál is kisebb USB DAC készüléke nemzetközi vásárlói beszámolók, szakvélemények alapján egyaránt tarol. Kíváncsiak voltunk, minek köszönheti sikerét a kis eszköz. Kipróbáltuk, öt perc után beálltunk a hívők közé. Aki telefonból akar digitális futóművet létrehozni, nehezen talál kompetensebb opciót ezen az áron.

Naim NAIT 50 integrált sztereó erősítő teszt

2023. október 10., 13:10

Naim NAIT 50 sztereó erősítőÚj hullám figyelhető meg a hifi világában, melynek jeligéje: nosztalgia. Egyre több neves gyártó dönt úgy, hogy újjáéleszti valamelyik régi, ikonikus termékét. A high end készülékeiről ismert Naim eddig csak előre tekintett, de fennállásának 50. évfordulója alkalmából aktuálisnak érezte, hogy visszahozza talán eddigi legszerethetőbb mini audiofil erősítőjét. Kétségtelen, hogy látványra egy időutazás. De mit ad még az áráért cserébe?

Exposure 3510 sztereó erősítő teszt

2023. június 14., 20:35

Exposure 3510 sztereó erősítőMár két év eltelt azóta, hogy hírül adtuk, a brit Exposure megújította 3000-es szériáját, és azóta vártunk arra, hogy közelebbről megismerjük a sorozat legalább egy tagját. Főleg annak tudatában, hogy 10 éve, az akkori hasonló kaliberű elektronikák a műhelyükből elég mély benyomást tettek ránk. Az Exposure most a 3510 sztereó erősítő segítségével mutatja meg azt, hogy mit is jelent náluk a legmagasabb szint az integrált erősítők terén!

iFi Audio ZEN Air Blue Bluetooth vevő teszt

2023. január 11., 22:10

iFi ZEN Air Blue Bluetooth vevőA vezeték nélküli kényelem már nem vágyálom. Azonban ha zenét akarunk hallgatni kábel nélkül, az kisebb-nagyobb mértékben, de mindig korlátja a jó hangminőségnek. Aki ilyen funkcióval szeretné hangrendszerét kiegészíteni, legegyszerűbben Bluetooth vevővel teheti meg. Közülük a legtöbb erős jóindulattal is csak átlagos hangzást nyújt. Vagy mégsem? Az iFi ZEN Air Blue elérhető áron kínál vezeték nélküli szabadságot, és ahogy gyártója fogalmaz, verhetetlen hangminőséget. Vajon mit értenek ezalatt?

Yamaha A-S3200 high end sztereó erősítő teszt

2022. december 28., 22:55

Yamaha A-S3200 sztereó erősítőA Yamaha a 2000-es évek második felében gondolt egy merészet, és a hifi komponensek terén a külső jegyeket tekintve visszarepített minket a múltba. Ez az elképzelés olyan sikeresnek bizonyult, hogy később a felső kategóriát követően alkalmazták belépő szinten is, majd letették a kézjegyüket egy olyan szegmensben is, ami már rég hiányzott a cég repertoárjából. Az A-S3200 ugyanis egy high end sztereó erősítő, és a 2012-ben megjelent 3000-es sorozat harmadik generációs modellje.

Rotel RA-6000 sztereó erősítő és DT-6000 DAC-futómű erőpróba

2022. november 29., 23:05

Rotel Diamond Series tesztA Rotel Diamond széria a cég hatvanéves fennállását koronázza meg. Mindössze két tagú, egy integrált sztereó erősítőből (RA-6000) és egy D/A konverterrel egybeépített CD-lejátszóból (DT-6000) áll. Az első Magyarországra érkezett darabokat próbáltuk ki hivatalos forgalmazójuk, az Aymara Kft. bemutatótermében. Hogy mitől különleges e készülékpáros, aktuális írásunkban fejtjük ki bővebben!

iFi Audio NEO Stream hálózati zenelejátszó teszt

2022. november 24., 16:10

iFi NEO Stream hálózati zenelejátszóMelyik az a streamer, amit beállíthatunk, hogy tökéletesen alkalmazkodjon akár a Roonhoz, TIDAL-hoz, HQ Playerhez vagy, csak úgy simán működjön a háttérben, ha netán egyiket sem használjuk? Az iFi megalkotta a NEO Streamet, ahol ezen lehetőségek mindegyike adott, még az ínyencek is elégedetten csettinthetnek, nem nagyon van olyan felhasználási területe, amire az iFi ne gondolt volna és ne lehetne rajta beállítani.

Parasound Halo A 23+ sztereó végerősítő teszt

2022. november 7., 20:55

Parasound Halo A 23+ sztereó végerősítőA végerősítők előnye, hogy kizárólag egy feladatra készültek, hangsugárzók hajtására. Használatukkal könnyebb olyan hangrendszert építeni, ami a tulajdonosa igényeihez illeszkedik. Viszont a high end gyártók végfok opciói gyakran többmillió forintba kerülnek, ami egy átlagember számára túl sok. A Parasound A23+ sztereó végfok specifikációjából sugárzik a kompromisszummentes mentalitás, de a cég csúcsmodelljeihez képest sokkal kedvezőbb áron kapható. Közepes szobába nem is biztos, hogy kell ennél több.

Topping LA90 sztereó erősítő teszt

2022. október 25., 23:35

Topping LA90 sztereó erősítőÚj utakon a Topping, megcélozta azt az audiofil szegmenst, ahol a D osztályt meglehetős gyanakvással figyelik az ortodox zenehallgatók. Az LA90 nekik lehet válasz a klasszikus A/B erősítéssel ellátva. Kettős monó végfokként is használható a megfelelő beállítások mellett, ezzel megduplázhatjuk a teljesítményét, ha valaki kevésnek találná a körülbelül 40-50 wattot.

Denon PMA-900HNE integrált sztereó erősítő és DCD-900NE CD-lejátszó teszt

2022. szeptember 27., 08:15

Denon PMA-900HNE sztereó erősítő DCD-900NE CD-lejátszóMünchenben tavasszal a Denon nem csupán a középkategóriás, általunk is tesztelt Denon PMA-1700NE sztereó erősítőt mutatta be, hanem a megfizethetőbb régióba tartozó Denon PMA-900HNE integrált erősítő és DCD-900NE CD-lejátszó párost is, aminél a tervezők a minőség mellett a szolgáltatásokra is nagyon odafigyeltek.

iFi Audio ZEN One Signature DAC teszt

2022. szeptember 3., 19:15

iFi ZEN One Signature DACAz iFi Audio lassan teljes mértékben lefedi a digitális világ csodáira áhítozó zenehallgatók igényeit, széles és remekül megépített készülékei választékával. A ZEN One Signature egy öszvér megoldás azoknak, akik minőségi zenehallgatást szeretnének az otthonukban megfejelve egy olyan Bluetooth egységgel, ami minden igényt kielégít. Ugyanis itt nem csak egy DAC-ot kapunk a pénzünkért, hanem egy olyan vezeték nélküli átvitelt, ami párját ritkítja ebben a szegmensben.

Denon PMA-1700NE sztereó erősítő teszt

2022. augusztus 31., 14:25

Denon PMA-1700NE sztereó erősítőIdén Münchenben a Denon három újdonságot mutatott be a sztereó zenehallgatás szerelmeseinek: egy CD-lejátszót és kettő sztereó erősítőt. Mi most a nagy népszerűségnek örvendő PMA-1600NE modellt leváltó PMA-1700NE megismerésével kezdjük a sort, ami ezúttal is az audiofil szegmensben indul versenybe a kegyeinkért.

következő oldal >

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.