Címke

Neat [3 találat]


A Neat Acoustics újjáéleszti Elite hangfalát

2023. március 3., 10:20

Neat Acoustics Elite Classic hangfalTavaly ősszel érkezett a hír, hogy a Neat Acoustics elkészítette eredeti Petite hangsugárzójának korszerűsített kiadását Petite Classic néven. Olyan pozitív visszajelzést kapott a kis visszatérő, hogy e koncepciót alkalmazva egy másik népszerű modelljét, az Elite-et is "feltámasztotta" a gyártó.

Jön a Neat Acoustics új Petite hangfala

2022. szeptember 26., 12:20

Neat Acoustics Petite Classic hangfalA Neat Acoustics 2021-ben, limitált mennyiségben legyártotta legelső, Petite nevű hangsugárzójának korszerűsített változatát. Olyan gyorsan megvásárolták mindet, hogy úgy döntöttek, újraindítják a gyártást. Az első darabok hamarosan Magyarországon is megvásárolhatók lesznek.

Neat Acoustics Ministra állványos hangfal teszt

2022. augusztus 6., 17:55

Neat Acoustics Ministra hangfalAz elmúlt napokban tiszteletét tette nálunk a Neat Acoustics Ministra minimonitor. Egy olyan pöttöm versenyző a Brit-szigetekről a hangfalak Mekkájából az angliai Teesdale-ből, ahol a tradíció és a tudás kézen fogva vezetik egymást, létrehozva egy igazán különleges produktumot. Egyszerű hangdobozkának tűnik ránézésre, de rejt a belsejében egy különlegességet (dupla mélyhangszóró, Isobarik elv) és a ribbon magassugárzók alkalmazása sem igazán megszokott megoldás.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.