Címke

KLH hangfal [5 találat]


KLH Kendall 2B állványos hangfal teszt

2023. december 26., 18:00

KLH Kendall 2B hangfalA KLH termékei közül eddig csak néhányat ismertünk meg, de mindegyik képes volt egyéniségével, sajátosságaival és minőségével magára vonni a figyelmünket. Nem mindig haladnak a klasszikus hangfalépítés útján, azonban készítenek olyat is. Ennek ékes példája a legfrissebb Kendall 2B állványos modelljük, ami olyan új, hogy a cikk írásakor még nem is szerepel a gyártó weboldalán! A Muzix Audionak elsőként sikerült Európába importálni a Kendall hangfalak új generációját, így jelenleg a kontinensen csak Magyarországról vásárolható meg.

Megújul a KLH Kendall szériája

2023. december 10., 15:05

KLH Kendall MK2 hangfalakA frissített, MK2 kiadású KLH Kendall hangfalak számos módosítást kaptak elődjeikhez képest. Érdekesség, hogy tudomásunk szerint egész Európában először Magyarországon lehet kipróbálni és megvásárolni az említett széria tagjait. A főbb műszaki részleteket rövid hírben foglaljuk össze.

KLH Kendall álló hangfal teszt

2022. október 21., 21:05

KLH Kendall hangfalA KLH egy tartalmas történelmet maga mögött tudó gyártó, akinek termékei sajnálatos módon hazánkban ismeretlenek voltak, eddig! A szerkesztőségünkben járt Model Three példátlan sikereket ért el, a Model Five pedig mindenkit levett a lábáról, és a magával ragadó hang mellett igazán egyedi megoldásokat és külsőt nyújtott. Kendall elnevezésű álló hangfaluk a klasszikusabb megoldások híve, legalábbis látszatra, az előadásával pedig reményeink szerint a KLH méltón folytatja az AV-online oldalán kitaposott utat!

KLH Model Five hangfal teszt

2022. szeptember 30., 22:20

KLH Model Five hangfalA KLH Model Three hangdobozt nemrég mutattuk be, ismerkedésként a neves gyártóval, azon belül is a Model Collection sorozat legkisebb típusával. Ahogyan azt írtuk, a Model Five sikerén felbuzdulva hozta létre a gyártó ezt a Model Three hangfalat, ezért okkal voltunk kíváncsiak arra, hogy maga a Model Five miért is olyan népszerű több mint 50 éve!

KLH Model Three állványos hangfal teszt

2022. július 30., 22:50

KLH Model Three hangfalÚj név jelent meg a hazai hifi piacon a KLH személyében. Ismerkedésünket a gyártóval az egyszerűen Model Three névre keresztelt hangfallal kezdjük, ami nem egy hétköznapi darab, előtte viszont engedjék meg a Kedves Olvasók, hogy pár szót ejtsünk magáról a gyártóról, amelynek jelentős történelme van már.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.