Címke

GoldNote [3 találat]


Gold Note IS-1000 MkII Deluxe hálózati sztereó erősítő teszt

2023. december 8., 19:30

Gold Note IS-1000 MkII Deluxe hálózati sztereó erősítőA Gold Note is belépett azon gyártók sorába, akik nem csak egy célra orientált eszközt készítenek, hanem haladva a korral kiegészítik a terméküket a világháló elérésével és az otthoni hálózat kezelésével egyaránt. Az IS-1000 MkII Deluxe ennek a gondolkodásmódnak az egyik prominens képviselője.

Gold Note DS-10 EVO hálózati zenelejátszó teszt

2023. június 16., 20:35

Gold Note DS-10 EVO PSU-10 EVOLelkes hívei vagyunk azon magatartásnak miszerint, ha valami jól működik, ne piszkáld! Az olasz illetőségű Gold Note DS-10 EVO személyében ennek az üdvözlendő hozzáállásnak lehettünk a tanúi. Helyükre téve a dolgokat, létezik a "sima" DS-10 és ennek a Plus verziója, amit az EVO variáns követ, a WiFi átvitel és nagyobb felbontások kezelésével. Optimalizáltak a NYÁK-on, ahol kellett ott jobb minőségű alkatrészeket használtak fel, a változás nem világrengető inkább csak ráncfelvarrás a még tökéletesebb hangátvitel érdekében. Streamer és DAC egyben, az összes létező audio formátumot támogatja köztük az MQA-t is, de van DSD és DXD lehetőség. Bluetooth 5.0 is jár hozzá, bónuszként pedig kipróbáltuk a hozzá külön megvehető PS-10 EVO tápegységet.

Gold Note az Extreme Audio kínálatában

2022. augusztus 2., 12:20

Gold Note Extreme AudioÚj high end hifi gyártóval bővült az Extreme Audio termékfelhozatala. Mostantól az olasz Gold Note munkái is megtalálhatók boltjuk "polcain". Az első szállítmány már megérkezett Magyarországra, hamarosan tőlünk is új teszt cikkek, bemutató anyagok várhatók e cég termékeiről.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.