Újabb UHD tévék az LG palettáján

2015. január 16., péntek, 08:05

LG TV OLED UHD CES CES 2015 LG CES LG TV LG OLED OLED TV UHD TV LG OLED TV LG UHD TV UHD OLED TV LG UHD OLED TV

Az idei CES kiállítás látogatói megcsodálhatták az LG bővülő, UHD OLED televízió kínálatát. Az idei évre hét db új készülék várható, melyek között 55, 65 és 77 colos képátlójú modellek lesznek.

Az idén megjelenő, UHD felbontású LG OLED tévék mindegyike a cég által kifejlesztett WRGB technológiát tartalmazza. A negyedik, fehér színű szubpixel alkalmazásával magasabb fényerőt és kontrasztot valósítottak meg, emellett a készülékek beépített színjavító eljárással (Optimized Trie Color) is rendelkeznek. Az új televíziók, ahogy azt manapság a felső kategóriától elvárhatjuk, ívelt kialakításúak és minimalista dizájnra épülnek. Apró érdekesség, hogy a cégóriás a Harman/Kardon-nal karöltve fejlesztette ki a termékeiben található hangrendszereket.

LG UHD OLED TV

A vadonatúj LG televíziókat első ízben a Las Vegasban megrendezett CES kiállítás látogatói csodálhatták meg. Legnagyobb képátlóval büszkélkedő modelljük, a 77EG9900 elnyerte a kiállítás innovációs díját, akárcsak a 65 (65EG9600) és 55 colos (55EF9500) változatok.

Az LG új televízióinak magyarországi elérhetőségéről az itthoni viszonteladóknál és a márkaboltokban lehet a továbbiakban érdeklődni.

www.lg.hu

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.