Új Viewsonic termékek

2011. május 16., hétfő, 11:40

Viewsonic 3D projektor vetítő 3D kamera 3D képkeret

A Viewsonic négy új mobil médiaterméket jelentett be. Az új modellek között néhány nem csak mint termék, de mint koncepció, mint termékkategória is újdonság.

3DV5 - Zsebméretű 3D HD kamera

Az apró kamera a hasonló méretű vetélytársak főbb jellemzőit, mint a fix optika, 5 megapixeles felbontás, vagy USB-ről tölthető akku, kiegészíti a legújabb divat szerinti 3D-vel. Az apróság egyik fő attrakciója, hogy a belép épített 2,4?-es LCD külön szemüveg nélkül is élvezhető 3D képet biztosít. Vagyis végre felvétel közben is láthatjuk a 3D hatást.

A sztereoszkopikus felvételek természetesen könnyedén visszajátszhatóak bármely 3D tv-n vagy Nvidia 3D Vision készlettel és 3D kompatibilis monitorral felszerelt számítógépen.

A 3DV5 a 720p 3D videofelvételek mellett 5 megapixeles 3D fotókat is készít. A beépített program segítségével az eredményt könnyen feltölthetjük akár Facebook-ra vagy az immáron 3D felvételekkel is kompatibilis Youtube-ra.

3DPF8 - Multimédiás 3D képkeret

Az új képkeret ideális kiegészítője lehet a 3DV5-nek vagy bármely 3D fényképezőgépnek, illetve kamerának, hiszen 8?-os képernyője aktív szemüveg nélkül is élvezhető 3D képet ad. Mindezeken felül akár a hagyományos, 2D képeket és videókat is képes 3D-re felkonvertálni. Igaz, ennek minősége természetesen nem lesz egyenértékű egy valódi 3D felvételével.

Az újdonságok mellett nem maradtak ki a hagyományos funkciók sem, mint a naptár, óra, ébresztő egyedi beállítások alapján működő diavetítés. Végezetül, hogy a lista teljes legyen, a képkeret pedig még inkább versenyképes legyen a papírképekkel, a szerkezet belsejében tölthető akku is van, hogy ne csak az otthoni elektromos hálózat rövid pórázán használhassuk, hanem bárhol.

Új Viewsonic termékek karácsonyraÚj Viewsonic termékek karácsonyraÚj Viewsonic termékek karácsonyraÚj Viewsonic termékek karácsonyraÚj Viewsonic termékek karácsonyraÚj Viewsonic termékek karácsonyraÚj Viewsonic termékek karácsonyraÚj Viewsonic termékek karácsonyraÚj Viewsonic termékek karácsonyraÚj Viewsonic termékek karácsonyraÚj Viewsonic termékek karácsonyraÚj Viewsonic termékek karácsonyraÚj Viewsonic termékek karácsonyra

DVP5 - Zsebméretű HD kamera

A kis DVP5 ?csupán? hagyományos 720p videókat rögzít az 5 megapixelek mellett. Van azonban a 3D helyett egy ügyesen beépített pikoprojektor a gép belsejében. A Micro SDHC kártyával bővíthető apróság rendelkezik analóg bemenettel is, így segítségével vetíthetünk olyan eszközökről is mint például az IPhone vagy Ipod.

A szerkezet belsejében természetesen LED fényforrás dolgozik, aminek várható élettartama 20000 óra, vagyis gyakorlatilag örök darab, hiszen ennyit aligha fogja bárki is használni a készüléket.

DPF8-CAM - Multimédiás képkeret és fotómásoló

A digitális képkeret ami összeköt a régi analóg világgal. A 8?-os képkeret 800 x 600 pixeles felbontással és egy beépített, 5 megapixeles fényképezőgéppel rendelkeik. A keret igazi érdekessége, hogy a támasztékát kinyitva egy kis képtartót találunk, amire elhelyezhetjük hagyományos fotóinkat és digitalizálhatjuk azokat. Az eredmény kerülhet a gép saját 128MB-os memóriájába vagy memóriakártyára.

Természetesen a szokásos diavetítés, naptár, óra és ébresztő funkciók, valamint az automata kikapcsolás és a készülékhez csomagolt távirányító sem maradnak le a szolgáltatások listájáról.

Az új modellek hazai árairól és forgalmazásáról még nem rendelkezünk pontos információval. Ajánlott áruk USD-ban a következőképpen alakul:

3DV5 179,99$
3DPF8 179,99$
DVP5 329,99$
DPF8-CAM 149,99$

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.