miniDSP az A.I.D.A. Audió kínálatában

2020. május 21., csütörtök, 21:05

miniDSP DSP EQ Dirac mikrofon mérőmikrofon

Olyan gyártó termékei színesítik az itthoni piacot, amelyek az audiofil és stúdiós világokat is összekötik. A digitális jelfeldolgozáson (DSP) alapuló miniDSP szobaakusztikai problémák, sánta frekvencia-görbék és korszerűsítésre szoruló hangrendszerek doktora.

miniDSP DDRC-24 szobaakusztika korrekcióminiDSP DDRC-24 szobaakusztika korrekcióminiDSP DDRC-24 szobaakusztika korrekcióminiDSP Dirac LiveminiDSP ambiMIK-1 mikrofonminiDSP EARS DSPminiDSP EARSminiDSP OpenDRC-DA8 szobaakusztika korrrekcióminiDSP PWR-ICE125wd

A miniDSP termékköre és lehetséges alkalmazása meglehetősen szerteágazó. Zenehallgató helyiségekben, moziszobákban, hangstúdiókban, vagy akár hifi gyártók műhelyében (netalán gépjárművekben) is hasznosítható megoldásokat nyújt. Az USB alapú jeltovábbító áramköröktől, mérőmikrofonok még csak a jéghegy csúcsát jelentik. Az internetes streaming kliensekkel és Dirac szobaakusztika korrekcióval egyaránt egybeépített sztereó előerősítőkig (de kimondottan Dirac korrekcióra szolgáló készülékeket is magába foglal a DDRC termékpaletta) széles területet lefed - ugyanis számos szituációban bevethető a digitális technológia annak érdekében, hogy a felhasználó hatékonyabbá varázsolja hangrendszerét.

miniDSP Dirac Live

Foglalkoznak tehát alapszintű EQ rendszerekkel, szobaakusztikai javításra alkalmas készülékekkel, USB alapú többcsatornás jelfeldolgozó áramkörökkel, mérő eszközökkel (pl. EARS fejhallgató mikrofon vagy a térhatárú VR alkalmazásokhoz optimalizált ambiMIK-1).

miniDSP EARS DSP

És a lista nagyon hosszú, mert kínálatuk még egyedi tervezésű aktív hangfalakba és mélyládákba süllyeszthető "minden az egyben okosító" modulokat (pl. PWR-ICE125 és 250), vagy okostelefonról vezérelhető fejhallgató erősítőt (HA-DSP) is tartalmaz.

miniDSP PWR-ICE125wd

A gyártó oldalán részletes angol nyelvű segédanyagok találhatók azok számára, akik a miniDSP eszközeinek gyakorlati alkalmazásához útmutatást keresnek. A lehetséges alkalmazási területek magukba foglalják például a szobánk (és hangfalaink) bemérését, digitális keresztváltó építését vagy fejhallgatóink frekvenciagörbéjének kiegyenlítését és még sorolhatnánk.

miniDSP ambiMIK-1 mikrofon

Az A.I.D.A. Audió Kft. jóvoltából mostantól Magyarországon is erősebb jelenlétnek örvendhet a miniDSP és reményeink szerint hamarosan tesztelni is fogjuk a cég főleg hifis igényeket kielégítő termékeit!

aida-audio.hu

minidsp.com

miniDSP OpenDRC-DA8 szobaakusztika korrrekció

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.