Így tisztíts hifit!

2017. augusztus 8., kedd, 05:10

Pro-Ject Clean tisztítás takarítás hifi tisztítás lemez tisztítás hanglemez tisztítás

A Pro-Ject kiegészítői között akad néhány egészen praktikus karbantartó megoldás, mint amilyenek a mókás, ám csöppet sem hatástalan Vinyl Clean és HiFi Clean labdacsok.

Ha hanglemez tisztításra kerül sor, sokan a jó öreg kefékhez folyamodnak. A fogkefe nagyságútól kis túlzással a partvis jellegű monstrumokig lehet válogatni, de jelen esetben nem ezzel akarunk (szó szerint) szőrözni. A Pro-Ject tisztító eszközei ugyanis más elven működnek.

Pro-Ject Vinyl Clean

A Vinyl Clean, amely a gyártó leírása szerint egyszerűen csak ún. csúcstechnológiájú összetevőből készült, az egyik létező legfinomabb eszköz a hanglemezek (kivéve a Sellak lemezeket) és érzékeny phono kiegészítők tisztításához. Szárazon működik, nem kell benedvesíteni. Elsődleges szerepe, hogy a barázdákba hullott porszemeket felszedje. Mindezt képes megtenni anélkül, hogy nyomot hagyna, mellesleg nem csak a fekete korong, hanem a hangszedő tűjének pucolására is ajánlják.

Pro-Ject Vinyl Clean

A Pro-Ject HiFi Clean azonos elven alapszik azzal a kiegészítéssel, hogy az ismert baktériumok 99,99 %-át is képes eltávolítani. Ez a tisztaságra kényes felhasználóknak jelenthet előnyt, valamint olyan szituációkban, amelyek során a készülékeket sokan és rendszeresen nyomkodják. A HiFi Clean sem hagy nyomot maga után, mindössze gyengéden végig kell görgetni a tisztítandó felületen, és végzi a dolgát.

Pro-Ject HiFi Clean

A Vinyl Clean és Hifi Clean kiegészítők 3 900 és 3 200 forintért rendelhetők az Audio Centrumtól és a hivatalos viszonteladóktól.

www.audiocentrum.hu

www.project-audio.com

Pro-Ject HiFi Clean

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.