Építs magadnak Smart TV-t!

Smart Blu-ray lejátszók és házimozik a Samsungtól

2011. szeptember 23., péntek, 07:15

Smart TV Blu-ray

A Samsung legújabb Smart Blu-ray lejátszóinak köszönhetően a Smart TV-vel nem rendelkező felhasználók is alkalmazásokat tölthetnek le készülékükre, sőt akár háromdimenzióssá is alakíthatják a kétdimenziós tévéadást.

Egyre többen ismerik fel, mennyire hasznos egy internetre kötött Smart TV, milyen sokféle funkciót képesek ellátni ezek a készülékek. A Samsung különleges Blu-ray lejátszói segítségével már azoknak is elérhetővé teszi ezeket a szolgáltatásokat, akik nem rendelkeznek még Smart tévével. A Smart funkciónak köszönhetően a felhasználók Blu-ray lejátszójuk segítségével olvashatják a legfrissebb híreket, a Facebook-on és a Twitteren keresztül tarthatják a kapcsolatot barátaikkal és családtagjaikkal, illetve megnézhetik a legújabb filmajánlókat. Mindehhez persze szükséges egy otthoni internetkapcsolat valamint egy HDMI kábel, ami összeköti a televíziót és a lejátszót.

A Samsung Blu-ray lejátszók szinte minden vásárlói igényt kielégítnek, hiszen már a portfolió belépő darabja a BD-D5100 is képes YouTube videók lejátszására közvetlenül az internetről.

A kínálat többi darabja, a BD-D6500, BD-D6900, BD-D7000, BD-D7500, BD-D8200, BD-D8500 és BD-D8900 készülékek akár vezeték nélkül is csatlakoztathatók az internetre, de a BD-D5300 és BD-D5500 modellek esetén is csak egy wifi adapterre van ehhez szükség. A Samsung új Blu-ray lejátszói már 40 ezer forint alatti áron is elérhetővé teszik a legfontosabb ?Smart? funkciókat egy hagyományos, kompozit vagy HDMI-csatlakozóval rendelkező televízión.

A BD-D6900 és a többi magasabb kategóriájú Blu-ray lejátszó képes a kétdimenziós tévé-adást azonnal térhatásúvá alakítani ? így azok az első generációs 3D TV készülékek, melyek erre nem képesek akár az esti híradót is meg tudják jeleníteni háromdimenzióban.

A Blu-ray lejátszók mellett a Blu-ray házimozik is rendelkeznek Smart funkcióval, azaz alkalmazások tölthetők le rájuk és a közösségi hálózatok is elérhetők segítségükkel. A HT-D5000-es modelltől felfelé ráadásul a kétdimenziós kép is felkonvertálható 3D-be.

A Samsung AllShare (DLNA szabvány) funkciónak köszönhetően a felhasználók vezeték nélkül, WiFi hálózaton keresztül összekapcsolhatják az említett lejátszókat a fényképezőgéppel, telefonnal, vagy akár a laptoppal is, így könnyítve meg a családi fotók nézegetését, vagy a laptopon tárolt filmek megtekintését.

www.samsung.hu

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.