Vetítsünk lézerrel!

2015. január 27., kedd, 07:05

SIM2 projektor vetítő házimozi lézer projektor laser projector házimozi projektor SIM2 projektor SIM2 lézer projektor

A high end projektorok gyártásában jeleskedő SIM2 mérnökei nem ülnek a babérjaikon: a LED fényforrással szerelt készülékek után, ezúttal olyan csúcskategóriás házimozi vetítőt álmodtak meg, ami a C3X LUMIS modellek óta az olasz cég igazi előrelépése. Üdvözlégy, lézer!

A SIM2 Multimedia és a Shanxi OV-LaserTec közös együttműködésének gyümölcseként, az idei CES kiállításon bemutattak egy prototípust, mely voltaképpen a házimozizásra optimalizált lézeres projektorok előfutára. A kívül-belül vadonatúj modell a gyártó némileg átalakított, ALPHAPATH fényvezérlő rendszerét és 3 chipes DLP technológiát tartalmaz. Mindez kiegészül az OV-LaserTec RGB lézeres világításával, melynek eredménye egy minden eddigit felülmúló, tágabb színtartomány, 12000 ANSI lumen fényerővel, és alacsony üzemeltetési költségekkel.

Az OV-LaserTec sikeresen felfejlesztette az RGB lézeres világítást, hogy a fénysugár pontozódás-mentesen érjen a vetítési felületre. Ettől lett az eljárás igazán értékes, hiszen a képpontokat körbeölelő derengés élvezhetetlenné, torzzá tenné a vetített kép éleit és színeit. Mindez pormentes szerkezetben található, megfelelően beállított hűtéssel kiegészítve. Az újratervezett ALPHAPATH rendszer, az OV-LaserTec technológia és a SIM2 kalibráló szoftverének együttese együttesen, a gyártó közlése szerint, elképesztő képminőséget és még egyenletesebb, természetesebb élményt nyújt 3D filmnézés közben. A SIM2 által bemutatott prototípus a világ legkisebb terméke ebben a teljesítménykategóriában ? hasonló vetítési paraméterekkel rendelkező projektorok eddig hatalmas méretükből kifolyólag, alkalmatlanok voltak otthoni felhasználásra.

www.hazimozistudio.hu

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.