Fénytaszító vetítővásznat mutatott be a Stewart

2016. november 4., péntek, 17:45

Stewart házimozi projektor vászon vetítővászon projektor vászon házimozi vászon Stewart vetítővászon Stewart FilmScreen

Sötétben és megvilágított szobákban egyaránt bevethető a Stewart Filmscreen legmodernebb vetítővászon felülete, mely univerzális adottságainak köszönhetően, privát moziktól tágas terekig, számos szituációban helytállhat.

Phantom HALR (High Ambient Light Rejecting) néven került bemutatásra az idei CEDIA kiállításon a prémium kategóriás vetítővásznairól ismert Stewart Filmscreen legújabb anyaga. A teszteredmények előállításához 2000 lumen fényerejű projektorral világították meg a felületet, 215 lux fényerejű szobában. Számos egyéb fényforrás eközben 40 fokos szögből szórt a vászonra. A Phantom HALR még akkor is képes biztosítani az ANSI standard kontrasztarányt, ha 500 lux fényű helyiségben használjuk (ez az érték kicsivel az átlagos napkelték szintje fölé esik). A Stewart szerint egy eddig tátongó rést tudtak betölteni e felület segítségével, ezáltal a rendszer telepítők és professzionális szakemberek megkapják két világ előnyeit: hatalmas méretű képet, mely hatékonyan taszítja a kontraszt csökkenést okozó környezeti fényeket.

Stewart FilmScreen Phantom Gain

A méret sem jelenthet hátrányt, mivel 12 x 27 m alatt bármilyen, a megrendelő által választott nagyságban rendelhető. Hasonlóan a Stewart legtöbb rugalmas felületéhez, a Phantom mellé is kérhető bármely ElectriScreen motoros mozgató rendszer, az oldalsó feszítés ugyancsak megoldott. A vetítővászon rendelhető THX minősített Microperf X2 vagy Cinemaperf hangáteresztő kivitelben is, ha valaki a hangfalait a kép mögé szeretné helyezni. A 16K+ felbontást támogató, UHD és HDR tartalmakkal egyaránt kompatibilis felület képes a REC 709 & 2020 színspektrum megjelenítésére, de fő előnye értelemszerűen a fentebb említett fénytaszító adottság. A Stewart Filmscreen házimozi vetítővásznakról további érdekességek, információk olvashatók az itthoni disztribútor honlapján.

www.hazimozistudio.hu

www.stewartfilmscreen.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.