Új belépő TV család a Panasonictól

2014. április 2., szerda, 06:05

Panasonic okostévé TV LCD TV LED TV Smart TV Panasonic TV

Kétmagos processzor, hálózati megosztás, intelligens műsorkeresés, vezérlés okostelefonról ? ezek, és még sok egyéb extra jellemzi a Panasonic nemrég bejelentett, belépő kategóriás televízióit.

Míg a 4K és az OLED szárnyukat bontogatják, a szélesebb közönségnek szánt tévék is fejlődnek. A Panasonic új belépő termékcsaládjában a 100 Hz-es képfrissítésen és LED háttérvilágításon túl inkább az okos szolgáltatások, amelyek érezhetően frissültek.

Az induló kategóriát négy sorozat, az AS400, AS500, AS520 és az AS600 fogják kitölteni. A legnagyobb típusokban kétmagos CPU-t, beépített WiFi és DLNA szolgáltatást, valamint a Skype-ot beleértve különféle internetes applikációkat találunk. Továbbra is fennáll az USB-s adathordozón tárolt zenék és filmek lejátszásának lehetősége. Ami már érdekesebb, hogy a hagyományos tévénézés új funkciókkal egészül ki az integrált HD tunernek köszönhetően. Ezáltal a televízió összeköti a digitális tartalmakat az internettel, és a nézett anyagokat számos extra információval egészíti ki.

Panasonic TV Remote 2 App

További különlegesség a mobileszközökre letölthető Panasonic TV Remote 2 segédszoftver, amelynek használatával felhőszolgáltatáson keresztül küldhetünk multimédiás tartalmakat a TV-re, még az otthonunktól távol is. A vezérlő applikáció és a TV kezdőképernyője egyaránt személyre szabhatóak, a gyártó így próbált felhasználóbarát menüstruktúrát megvalósítani. Ha már szóba került a személyre szabhatóság, említést érdemel a TV Remote 2, illetve a hagyományos távvezérlőn lévő My Button feliratú gomb új funkciója: lenyomásával az éppen nézett tartalmat a tévénk elmenti a kedvencek közé, és az elraktározott információból metaadatokat szűr le. Idővel a készülék fog nekünk olyan tartalmakat ajánlani, melyeket mi leggyakrabban nézünk. Továbbfejlesztették a hangutasítás opciót is, ezúttal már nem csak szavak, hanem mondatok formájában is közölhetjük utasításainkat a TV számára.

Panasonic AS500 LED TV

Az új belépő kategóriás Panasonic TV-k 26 colos képátlótól 50 colosig készülnek, így azok is tudnak majd válogatni, akik nem feltétlenül nappaliba, hanem mondjuk konyhába keresnek képmegjelenítőt. A kisebb, AS400/AS500 modellek feketében, míg az AS520/AS600-as széria a mai trendeknek és prémium kategóriának mintegy megfelelve, fehér színben fog készülni. A Panasonic legújabb TV készülékei hamarosan Magyarországra is megérkeznek, pontos fogyasztói árukról a viszonteladóknál és a szaküzletekben lehet érdeklődni.

www.panasonic.hu

Panasonic AS520 LED TV

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.