Hírek

Klipsch Flexus: új soundbar széria a láthatáron

2024. április 24., 00:40

Klipsch Flexus soundbarA Klipsch teljesen új soundbar szériát jelentett be Flexus néven. Meggyőző hang és igényes kivitel, továbbá széles közönség számára elérhető ár volt a fő célkitűzés. Ennek megvalósítására az Onkyo-val léptek partnerkapcsolatba. A friss termékcsalád első tagjai már Magyarországon is kaphatók.

Megújult az iFi ZEN Phono előerősítő

2024. április 17., 23:20

iFi ZEN Phono 3 phono előerősítőA gyártó közleménye szerint kategória vezető phono modult sikerült összehozniuk. Az MM és MC hangszedőkkel egyaránt együttműködő iFi ZEN Phono 3 különlegességei közé tartozik az intelligens szubszonikus szűrő és a szimmetrikus hangkimenet.

Új Triangle Borea hangfal érkezett

2024. április 17., 12:45

Triangle Borea BR10 hangfalA Triangle Borea termékcsalád nemzetközileg is sok pozitív visszajelzést kapott, mivel a cég többi szériájához képest kedvezőbb áron testesítette meg a francia cég karakterét. A legújabb BR10 azoknak készült, akik szobaméret vagy hangnyomásszint igény miatt kifejezetten nagy hangsugárzót keresnek. Átlagon felüli érzékenység, két mélysugárzó, 200 W terhelhetőség és modern küllem jellemzi, az első darabok már itthon is kaphatók. Nézzük meg kicsit közelebbről!

Frissíti kábeleit a VIABLUE

2024. április 13., 22:55

VIABLUE SC-4 T8 hangfalkábelÚj, T8 nevű csatlakozóval fogja kínálni valamennyi kábelét a német székhelyű VIABLUE. Rövidesen mindegyik modell megkapja a frissítést, egyelőre a hangsugárzó kábelek érkeznek megújult kiadásban.

Indiana Line Tesi hangfalak frissített kiadásban

2024. április 5., 18:30

Indiana Line Tesi 3 hangfalAz olasz Indiana Line Tesi szériája teljesen megújult. A formaterv és műszaki részletek terén is örökölt ezt-azt a szintén újjászületett Diva hangfalaktól. Két álló, két állványos és egy házimozi center hangfal gazdagítja az új Tesi családot, hamarosan Magyarországra is megérkezik, addig lássuk, miben lett jobb!

Itt a System Audio vezeték nélküli házimozi rendszere

2024. március 28., 08:10

System Audio Legend Silverback vezeték nélküli házimoziNemrég hivatalosan is bejelentette a dán System Audio, hogy elkészült Surround Hub nevű terméke, mellyel a Silverback sorozatú aktív hangsugárzók kapcsolhatók össze többcsatornás hangrendszerré. Már Magyarországon, az Aymara Kft. budapesti szaküzletében is ki lehet próbálni, hogy mire képes egy ilyen szett házimozi, vagy akár sztereó felállásban.

Bemutatkoznak a Bowers & Wilkins 700 S3 Signature hangfalak

2024. március 27., 08:00

Bowers Wilkins 702 S3 Signature hangfalA Bowers & Wilkins 700 S3 Signature termékcsalád átmenet a sima 700 S3 és 800 D4 szériák között. Egy álló (702 S3 Signature), egy állványos (705 S3 Signature) és egy házimozi center (HTM71 S2 Signature) hangfalat tartalmaz, melyek a hagyományos 700 Series S3 megfelelőik továbbfinomított változatai, nem mellesleg exkluzív megjelenéssel feldíszítve.

Új SVS hangfalak jönnek

2024. március 26., 17:30

SVS Ultra Evolution hangfalszettUltra Evolution néven mutatta be legújabb passzív hangsugárzóit az amerikai cég. A friss termékcsalád három álló, két állványos, egy háttér és egy center hangfalat tartalmaz. Hamarosan mindegyik modell Magyarországon is megvásárolható lesz.

100 éves a Beyerdynamic, melyet limitált fejhallgatóval ünnepel a gyártó

2024. március 22., 07:35

Beyerdynamic DT 770 PRO X Limited Edition fejhallgatóAz 1924-ben alapított, főleg mikrofonjai és fejhallgatói által világhírűvé vált cég a mai napig családi tulajdonú, Németországi székhellyel. Termékeinek több, mint 85%-át helyben készítik, minőségi hangzást és kivitelt biztosítva zenészek és zenekedvelők széles táborának. Az évforduló alkalmából bemutatkozott a DT 770-es fejhallgató korlátozott példányszámban kapható kiadása DT 770 PRO X Limited Edition néven.

Megújul a Classé Delta PRE, itt az Mk II kiadás

2024. március 14., 18:05

Classé Delta PRE Mk II sztereó előerősítőHivatalosan is bejelentette a Classé, hogy frissíti termékkínálatát az új Delta PRE Mk II előerősítővel. Az említett készülék újdonságai közé tartozik a teljesen átalakított és alaposan feljavított digitális front-end rész, ami a torzítást még alacsonyabbra csökkenti. Ráadásul kiegészítették hálózati funkciókkal, nevezetesen teljes körű HEOS támogatást kapott.

Új System Audio passzív hangfalak jönnek

2024. március 13., 11:35

System Audio Signature 10 hangfalA dán székhelyű System Audio elhintett néhány hírmorzsát legújabb hangsugárzó családjáról. Hat év csend után friss passzív hangfalakkal bővül kínálata, melyek sztereó és házimozi rendszer összeállítását egyaránt lehetővé teszik.

Titan Audio Magyarországon

2024. március 12., 13:25

Titan Audio tápkábelA tápkábelek és tápelosztók terén jártas Titan Audio termékei megtalálhatók a Gedeon Audio kínálatában. Hamarosan teszteljük a gyártó legnépszerűbb alkotásait, addig is rövid hírben tekintjük át aktuális újdonságait és háttértörténetét.

Frissül a Meze Audio LIRIC fejhallgató

2024. március 8., 18:20

Meze Audio Liric II high end fejhallgatóJavítottak a hangolásán, fára cserélték kamráinak külső részét, az új, cserélhető fülpárnák pedig mágnesekkel illeszkednek. Publikus a román székhelyű cég legmagasabb minőségű zárt fejhallgatójának újított kiadása, fontosabb jellemzőit rövid hírünkben foglaljuk össze.

TIDAL árcsökkentés

2024. március 8., 11:15

TIDAL

Sokakat érintő remek hír: a TIDAL árat csökkent április tizedikétől! Némileg meglepő lépés a mostani trendek fényében, azaz szinte az összes stream szolgáltatónál áremelést tapasztalhatunk. Igaz, a legtöbb az vizuális tartalmat kínál, elsősorban nem audiofileknek szól.

Jön a Naim mindentudó hifi lejátszója

2024. március 5., 10:20

Naim Uniti Nova Power Edition high end zenelejátszó2024 márciusától kapható a Naim legújabb, Uniti Nova Power Edition nevű készüléke. Tartalmaz hálózati zenelejátszót, magas minőségű D osztályú erősítőt, továbbá analóg és digitális bemeneteket. Mindenképpen tesztelni fogjuk, ha lesz rá lehetőség, addig is tekintsük át főbb jellemzőit!

Új DAC-ot fejlesztett a Norma Audio

2024. február 28., 12:25

Norma Audio A-DACAz olaszországi Cremonában, Enrico Rossi által tervezett és gyártott A-DAC teljesen egyedi topológiára épül. 2024-re több új, A-DAC-ot tartalmazó hifi eszköz bevezetését ígéri a Norma Audio, köztük egy D/A konverter készülékét is REVO DAC-2 néven.

Mélyláda hadat indít a KEF

2024. február 23., 07:10

KEF Kube aktív mélyládákÖt új mélyládáról rántotta le a leplet az angol hangsugárzó specialista cég. Ezek közül az egyik a KC92 nevet viseli, a korábban bemutatott KC62 nagyobb változata. A többi négy modell Kube szérianévvel kerül forgalomba, új foltként színesítve a KEF kínálatát. Hamarosan Magyarországon is kaphatók, addig lássuk főbb jellemzőiket!

Linn monoblokk kompromisszumok nélkül

2024. február 21., 11:35

Linn Klimax Solo 800 mono végerősítő"…bármely hangfalat képes meghajtani optimálisan - bármilyen körülmények között." - nyilatkozza legújabb végerősítőjéről a Linn. A Linn Klimax Solo 800 analóg és digitális technológiák párosításával lett a legfejlettebb végfok, amely eddig elhagyta a skót üzemet.

Új erősítő a Norma Audio kínálatában

2024. február 17., 15:00

Norma Audio REVO IPA-80 sztereó erősítőA Norma Audio kínálatában új integrált sztereó erősítő jelent meg, melynek neve REVO IPA-80. Ez a korábban általunk is bemutatott REVO IPA-70B utódja, frissített tápegységgel és oldalanként még 10 wattal megtoldva. A kecses formaterv megmaradt, melyen kívül, ahogy a gyártó fogalmaz, "hang közvetlenségre" lehet számítani. Hamarosan teszteljük, addig jöjjön néhány technikai érdekesség!

KEF LSX II LT: majdnem ugyanaz, de kedvezőbb áron

2024. február 5., 20:45

KEF LSX II LT aktív hangfalA korábban tesztelt KEF LSX II hangfalon kisebb-nagyobb egyszerűsítéseket végeztek. Kihoztak belőle egy megfizethetőbb LT kiadást, mely már Magyarországra is megérkezett. A hangszórókat és az erősítőket megőrizték, a telefonos alkalmazás és a hálózati funkciók ugyancsak maradtak. Akkor mi változott?

Fenevad Marantz házimozi erősítő érkezik

2024. február 5., 06:20

Marantz CINEMA 30 házimozi erősítőA több mint hetvenéves gyártó folytatja új formatervére épülő házimozi erősítőinek piacra dobását. Közleményére alapozva legújabb terméke, a CINEMA 30 lesz a legmagasabb minőségű AVR, amit eddig készített. Várhatóan márciusban érkezik, addig rövid hírben foglaljuk össze főbb jellemzőit.

Soundbar is lehet az új Audio Pro C20

2024. február 3., 07:10

Audio Pro C20 soundbarVezeték nélküli hangrendszer a fő funkciója, de HDMI bemenetének köszönhetően annak sincs akadálya, hogy soundbarként használják. Az Audio Pro legfrissebb terméke február közepétől rendelhető. Ha lehetőség lesz rá, akkor biztosan tesztelni fogjuk, addig is rövid hírben tekintjük át fontosabb jellemzőit.

Új prémium Denon házimozi erősítő érkezik

2024. január 25., 23:25

Denon AVC-X6800H házimozi erősítőAVC-X6800H néven mutatták be a Denon legújabb 11.4 csatornás AVR készülékét. A japánban tervezett és gyártott újonc támogatja a legnépszerűbb magassági (vagy, ahogy sokan nevezik, objektum alapú) formátumokat, továbbá felkészült a 8K-ra, emellett MultEQ XT32 kalibrációt is tartalmaz. Az első darabok februárban érkeznek, addig is összegyűjtöttük a főbb jellemzőket.

B&W 801 D4 Signature az Audio Forumban

2023. december 30., 10:00

Bowers Wilkins 801 D4 Signature Audio Forum BudapestFolytatja magyar turnéját a technológiai értelemben vett legjobb hangfal, mely valaha kijött a Bowers & Wilkins angliai üzeméből. Jelenleg az Audio Forum szaküzletben muzsikál, ahol különböző erősítők és lejátszók társaságában lehet kipróbálni. Ugyanitt a sima 801 D4 is megtalálható, így a két kiadás összehasonlítására szintén van mód. Rövid hírünk részletes videót is tartalmaz, melyből kiderülnek a 801 D4 fő különlegességei.

JBL vezeték nélküli lemezjátszó érkezett

2023. december 20., 23:25

JBL Spinner BT vinyl lemezjátszóA JBL Spinner BT Bluetooth kapcsolat által is képes továbbítani a lejátszott vinyl lemez hangját szinte bármilyen vezeték nélküli hangrendszernek. AptX HD kodeket alkalmaz, melynek köszönhetően a gyártó közleménye szerint nem kell áldozni a hangminőségből. Az első darabok már Magyarországra is megérkeztek.

Emotiva újdonságok érkeztek

2023. december 19., 09:15

Emotiva BasX szállítmányA Home Movie szaküzletéhez kiadós Emotiva szállítmány érkezett, mely régóta várt és friss készülékeket egyaránt tartalmaz. Utóbbiak név szerint: a BasX A-100 utódjaként bejelentett A2m mini sztereó erősítő és az XDA-3 DAC. Hamarosan teszt cikkek várhatók, addig vessünk egy pillantást a fontosabb jellemzőikre!

Acoustic Energy CORINIUM hangfal érkezik

2023. december 18., 12:25

Acoustic Energy CORINIUM hangfalAz angol hangsugárzó specialista, Acoustic Energy közleménye szerint a CORINIUM a legjobb dinamikát és legélethűbb hangzást nyújtó termék, amit eddig kifejlesztettek. A három évig tartó, házon belül zajló tervezési munka gyümölcse már Magyarországon is kipróbálható. Hamarosan részletes cikkben térünk vissza rá, de addig jöjjön néhány érdekesség!

Djabe & Steve Hackett - Carpet Crawlers bemutató

2023. december 12., 13:10

Djabe & Steve Hackett - Carpet Crawlers bemutatóA fúziós jazz világában kiemelt szerepű zenekar új kiadványa december 16-án, a budapesti Audio Forumban kerül bemutatásra. A demonstráció során többek között a legfrissebb a Carpet Crawlers c. albumot hallgathatják meg az érdeklődők.

Klipsch The One és The Three hangrendszerek új kiadásban

2023. december 11., 11:40

Klipsch The One Plus Bluetooth hangszóróThe One Plus, valamint The Three Plus néven folytatják útjukat az amerikai cég egydobozos, prémium Bluetooth hangrendszerei. Műszaki és vizuális frissítések egyaránt történtek. A szóban forgó termékek már Magyarországon is kaphatók. Ezzel egyidejűleg a régebbi széria kedvezményes áron fut ki.

Megújul a KLH Kendall szériája

2023. december 10., 15:05

KLH Kendall MK2 hangfalakA frissített, MK2 kiadású KLH Kendall hangfalak számos módosítást kaptak elődjeikhez képest. Érdekesség, hogy tudomásunk szerint egész Európában először Magyarországon lehet kipróbálni és megvásárolni az említett széria tagjait. A főbb műszaki részleteket rövid hírben foglaljuk össze.

Bang & Olufsen Beolab 8 hangrendszer premier

2023. december 6., 21:15

Bang & Olufsen Beolab 8A prémium minőségről és extravagáns megjelenésről közismert Bang & Olufsen legújabb terméke használható egyedüli hangfalként, sztereóban, valamint házimozi szettben is. Kompakt, de gyártója szobát rengető hangzást ígér. Vezeték nélküli hálózati funkciókkal és automatikus szobamérő rendszerrel ugyancsak felvértezték a bárhol elférő Beolab 8-at, melynek magyarországi premierje e hét, december 9-én lesz.

Télköszöntő KáCsa hírek hifi és házimozi rendszert építőknek

2023. december 2., 15:10

KáCsa kábel csatlakozókA KáCsa fontos réseket töltött be kínálatában, gondolva az új generációs házimozi felhasználókra és mindenkire, aki javítani szeretne otthoni rendszerének hangzásán. Rövid hírünkben áttekintjük azokat a termékeket, amikért az idei szezonban is érdemes lesz ellátogatni a kábel és csatlakozó specialista cég szaküzletébe.

Hamarosan itt az első Fezz Audio DAC

2023. november 28., 07:25

Fezz Audio Equinox DACEquinox lesz a neve a Fezz Audio első DAC-jának, melyet az Evolution Line széria kiegészítésére szán a gyártó. Különlegességei közé tartozik, hogy vákuumcsövet is tartalmaz, illetve tervezésében a Lampizator alapító-mérnöke, Lukasz Fikus is részt vett. Így ez lesz az első (és Lukasz munkái közül a legmegfizethetőbb) Lampizator licencet viselő D/A konverter.

Megújulnak a PSB Imagine szériás hangfalak

2023. november 26., 20:30

PSB Imagine B50 hangfalA kanadai székhelyű cég bejelentette, hogy frissíti népszerű Imagine termékcsaládját. A gyártó legfejlettebb technológiáit alkalmazták, hogy várakozáson felüli hangminőség legyen az eredmény. Három modellről kaptunk hírt, mindegyik hamarosan Magyarországon, az Octogon Audio szaküzletében is kipróbálható lesz.

Klipsch hangfalak McLaren kiadásban

2023. november 23., 16:55

Klipsch McLaren Edition hangfalakThe Legends Series néven található meg a termékcsalád, mely a két gyártó közti együttműködést koronázza meg. Különlegessége, hogy a McLaren Racing versenycsapat, egész konkrétan Bruce McLaren Cooper T45-ös versenyautójának stílusjegyeibe öltöztetett hangfalakat tartalmaz. Így a legendás versenyző 1959-es Grand Prix győzelmét ikonikus otthoni dísztárgyak örökítik meg, melyek nem mellesleg, meglehetősen nagyot szólnak.

Rotel RAS-5000: új erősítő a japán cégtől

2023. november 19., 15:20

Rotel RAS-5000 hálózati sztereó erősítőHálózati (streaming) funkciókat, 220 W/csatorna teljesítményt és többek között HDMI bemenetet kínál a cég frissen bejelentett, RAS-5000 nevű erősítője. Ez a 15-ös széria első hálózatképes tagja, rövid hírünkben összefoglaljuk főbb tulajdonságait.

FiiO újdonságok: K11 és KA13

2023. november 15., 06:25

FiiO K11 DACD/A konverterrel egybeépített fejhallgató erősítőkkel bővült a FiiO kínálata. Ezek közül a KA13 hordozható kivitel, számítógéppel és telefonnal egyaránt kihasználható. A K11 az asztali felhasználásra szánt K sorozat legfrissebb tagja, a korábbi családtagokhoz viszonyítva látványosan modernebb arculattal és a megszokott színes szolgáltatás felhozatallal.

Maestro: Music By Leonard Bernstein

2023. november 12., 21:25

Maestro Music By Leonard BernsteinA Leonard Bernstein-ről szóló Maestro című filmhez a Deutsche Grammophon CD-n és bakeliten is megjelenteti a mű eredeti hangsávját. A hollywoodi szupersztár, Bradley Cooper rendezi és alakítja a legendás karmester-zeneszerzőt.

Bejelentették a Meze Audio Empyrean II fejhallgatót

2023. november 8., 21:10

Meze Audio Empyrean II high end fejhallgatóA gyártó arra törekedett, hogy közössége visszajelzéseit megfogadva a lehető leghatékonyabb, és előnyösebb fejlesztéseket eszközölje. Így a Meze Audio Empyrean, mely sokak szerint egyike a legjobb síkmágneses fejhallgatóknak, még tovább fejlődött. Rövid hírünkben összefoglaljuk, amit egyelőre tudni lehet róla.

AVM demót tart az Extreme Audio

2023. november 8., 08:35

AVM Demo DayExkluzív AVM teszt-délutánt hirdetett meg az Extreme Audio, melyre a cég budapesti bemutatótermében, e hét pénteken kerül majd sor. Öt különböző hangrendszer lesz beüzemelve a szaküzlet eltérő pontjain, mindegyik más hangsugárzókkal és eltérő AVM elektronikák segítségével fogja megszólaltatni a műsorokat. A rendezvény ingyenes lesz, de korlátozott befogadóképességű, ezért regisztrációhoz kötött.

Új Indiana Line Diva hangfalak

2023. november 5., 15:50

Indiana Line Diva 5 hangfalFriss formatervet és fejlesztéseket kaptak az olasz székhelyű Indiana Line eddigi legjobb hangfalai. A vezető széria képviseletében egy álló és egy állványos hangsugárzót üdvözölhetünk Diva 5, illetve Diva 3 néven. Letisztult megjelenésük mellett lenyűgöző hangzást ígérnek, jöjjön néhány technikai részlet!

Új DALI fejhallgató közeleg

2023. november 4., 18:30

DALI IO-12 Bluetooth fejhallgatóIO-12 néven debütált a dán cég eddigi legjobbnak tűnő fülese, mely vezetékkel és Bluetooth kapcsolattal egyaránt használható. Aktív zajszűrést tartalmaz, magas komfortot, illetve hosszú akkumulátor üzemidőt ígér. Fő különlegessége, hogy ez az első fejhallgató, amiben a gyártó SMC technológiáját sikerült alkalmazni.

final a Muzix kínálatában

2023. október 30., 18:15

final fejhallgatóA Muzix Audio tovább bővítette kínálatát, mostantól a japán final cég termékei is megtalálhatók náluk. Hamarosan részletes bemutató cikkekben ismertetjük a gyártó legnépszerűbb alkotásait, addig is rövid hírben tekintjük át, hogy mi rejlik a név mögött.

Nyílt nap az Audio Centrumban

2023. október 27., 15:50

Audio Centrum nyílt nap 2023Most szombaton, vagyis október 28-án, délelőtt 10 órától délután 4 óráig előre bejelentkezés nélkül látogatható lesz az Audio Centrum szaküzlet. Nyílt napot rendeznek, melynek alkalmából sláger termékeket és egzotikus high end rendszereket egyaránt meg lehet hallgatni.

Új erősítőt és hálózati CD-lejátszót készít a Marantz

2023. október 26., 22:20

Marantz MODEL 50 sztereó erősítő CD 50n CD-lejátszóHivatalosan is bejelentették a Marantz MODEL 50 sztereó integrált erősítőt és a hozzá illő CD 50n hálózatképes CD-lejátszót. Az újoncok hamarosan Magyarországon is kaphatók lesznek, remélhetőleg teszt cikkben ugyancsak kitérünk rájuk, addig rövid hírben foglaljuk össze fontosabb tulajdonságaikat!

Őszi SVS mélyláda akció a legnépszerűbb modellekre

2023. október 24., 13:55

SVS mélyláda akcióÉrdemes ellátogatni a Home Movie honlapjára azoknak, akik minőségibb, erőteljesebb basszussal szeretnék kiegészíteni hifi vagy házimozi rendszerüket. Korlátozott ideig kedvezményes áron kaphatók az SVS SB-1000, PB-1000 valamint SB-2000 nevű aktív mélysugárzók. Mindhárom modell kipróbálható a forgalmazó budapesti bemutatótermében.

Nyílt hétvége az Audio Forumban

2023. október 13., 13:40

DALI EPIKORE 11 high end hangfal Audio ForumA Budapesten lévő Audio Forum szaküzlet most hétvégén (október 14-15.) nyílt hétvégét fog tartani, melynek apropójából olyan hifi különlegességeket is elhoztak, amelyeket Magyarországon eddig nem lehetett nyilvánosan kipróbálni. Közéjük tartozik a DALI EPIKORE 11 hangfal, ami a dán cég eddigi legdurvább, KORE nevű hangsugárzójának kisebb változata. Ugyanitt meg lehet majd hallgatni a Bowers & Wilkins 801 D4 Signature zászlóshajóját és egy teljes Naim New Classic készüléklánc is üzemelni fog, Focal Scala Utopia Evo hangsugárzók társaságában!

Az AKG utódja - Austrian Audio

2023. október 9., 07:25

Austrian Audio The Composer fejhallgatóMiután bezárták az AKG bécsi irodáit, az osztrákok nem hagyták veszni szakmai örökségüket. A korábbi gárdából megmaradt huszonkettő szakember összeállt és azt a látásmódot viszik tovább, ami az AKG-t hosszú évtizedek alatt világhírűvé tette. 2017-ben jött létre az Austrian Audio és folyamatosan növekszik. Eredetileg professzionális és gamer kategóriában képviselték magukat, nemrég pedig a high end hifi is célkeresztbe került.

Vonalszintű jel optimalizálót készít a Furutech

2023. október 8., 15:45

Furutech NCF Clear Line RCA XLR optimalizálókA japán cég speciális kiegészítői ránézésre olyanok, mint egy XLR vagy RCA csatlakozó, viszont nem kábelre valók. A bennük lévő technológiával vibrációcsökkentést, piezoelektromos hatást érnek el, ami hifi hangrendszerben alkalmazva jobb hangminőséget eredményezhet. A Furutech NCF Clear Line-XLR és Clear Line-RCA már Magyarországon is kapható.

Az Arcam új szériát indít Radia néven

2023. október 5., 14:25

Arcam Radia A25 sztereó erősítőModern külsővel, aranysárga díszítésű formatervvel lepi meg a hifi világot a több, mint 45 éve tevékeny Arcam. Három sztereó erősítőt (A5, A15 és A25), CD-lejátszót (CD5) és hálózati zenelejátszót (ST5) üdvözölhetnek a zenerajongók, a készülékek napokon belül Magyarországra is megérkeznek.

következő oldal >

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.