Új X-szériás házimozi erősítők a Denontól

2019. június 6., csütörtök, 10:05

Denon audio házimozi erősítő Dolby Atmos házimozi erősítő Denon házimozi Denon erősítő Denon 2019 Dolby Atmos Atmos házimozi Atmos erősítő Denon házimozi erősítő Dolby Atmos házimozi Dolby Atmos házimozi erősítő

A Denon az X-szériát bővítette most három olyan taggal, melyek továbbra is a megfizethető kategóriába tartoznak, viszont illik komolyan venni őket.

Az AVR-X1600H, AVR-X2600H és AVR-X2600H DAB+ típusjelű házimozi erősítők közös jellemzői, hogy 7.2 csatornásak, 4K Ultra HD HDMI ki- és bemenetekkel rendelkeznek, valamint beépítésre került az Audyssey MultEQ XT és Dynamic Volume, amelyek a kalibrálás, majd vezérlés terén nyújtanak segítséget.

Denon AVR-X2600H házimozi erősítő hátlap

A 2600-asok még a 4K felskálázásra, valamint pure direct üzemmódra is képesek, a DAB+ jelzésű pedig az ilyen jellegű rádióadások vételére alkalmas. A beépített HEOS, AirPlay2 és Bluetooth Enable a zene streaming és multiroom technológiát nyújtja nekünk, mindezt a vezeték nélküli oldalról. A 32 bites AK4458 prémium DAC, fogadja és feldolgozza a Hi-Res Audio fájlokat, USB-n keresztül pedig az összes ma létező veszteségmentes adatot képes lejátszani. Azoknak, akik fejhallgatón szeretnék mindezt élvezni, szintén rendelkezésükre áll a Bluetooth, tehát nem szükséges vezetékes fülest használniuk.

Denon AVR-X2600H házimozi erősítő

Többcsatornás, illetve házimozi terén a Dolby Atmos magasság virtualizációs technológiája került beépítésre, ami képes arra, hogy úgymond földközelben elhelyezett hangsugárzókat virtuális magassági effektekkel turbózza fel, továbbá alkalmas arra, hogy minden DTS tartalmú hanganyagot 3D hatásúvá keverjen. Az új eARC támogatja a veszteségmentes formátumok átvitelét a televízió és az erősítő között, az alacsony késleltetési mód pedig játékoknál jöhet jól, amennyiben a kijelzőnk kompatibilis vele.

Denon AVR-X2600H házimozi erősítő

A Denon új X-szériás készülékei június 15-től kaphatók a viszonteladóknál, a DAB változatra további egy hónapot kell várnunk.

hu.horn.eu

www.denon.hu

 

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.