Új mini erősítőt készít a Pro-Ject

2023. május 24., szerda, 09:30

Pro-Ject audio hifi erősítő sztereó erősítő hifi erősítő

Stereo Box DS3 néven jelentették be az osztrák cég legújabb integrált sztereó erősítőjét, amely akár öt forráseszközzel is használható. A napokban került kereskedelmi forgalomba, amíg az első darabok megérkeznek, összegyűjtöttük, amit tudni érdemes róla.

Pro-Ject Stereo Box DS3 sztereó erősítőPro-Ject Stereo Box DS3 sztereó erősítőPro-Ject Stereo Box DS3 sztereó erősítőPro-Ject Stereo Box DS3 sztereó erősítőPro-Ject Stereo Box DS3 sztereó erősítő hátlap

A Pro-Ject Stereo Box DS3 szinte azonos külsejű, mint a korábbi DS2 kiadás, viszont erősítő áramkörének majdnem minden részén frissítettek, emellett 5.0 verziójú Bluetooth vevőt is tartalmaz, hogy széleskörűbben használható legyen. Ez a készülék a gyártó elképzelése egy klasszikus sztereó erősítőről. Három analóg vonalszintű és egy phono RCA bemenetet tartalmaz, amely MM és MC hangszedős lemezjátszókat is fogad.

Pro-Ject Stereo Box DS3 sztereó erősítő hátlap

A végerősítő kettős monó felépítésű, teljesítménye 2x150 W 4 ohmon. A gyártó közleménye alapján elég kapacitást nyújt, hogy a leginkább hajtást igénylő hangsugárzóknak is széles és mély színpadot nyújthasson. Az előlapi Jack kimenettel hozzáférhető fejhallgató erősítő teljesítménye 32 ohmos fejhallgatóval 450 mW, ami az átlagot jócskán meghaladó érték. A készülékhez a gyártó által mellékelt tartozékként jár infravörös távvezérlő is. Trigger kábellel is lehet hozzá csatlakoztatni más hifi eszközöket, hogy egyetlen gombnyomással bekapcsoljon akár az egész hangrendszer.

Pro-Ject Stereo Box DS3 sztereó erősítő

A fekete, vagy ezüstszínben rendelhető, fém készülékház igény esetén mágneses fa oldallapokkal is feldíszíthető. Utóbbiakból dió, rózsafa vagy eukaliptusz kiadás kérhető felár ellenében. Az Európában tervezett és gyártott erősítő 350 000 forintért kapható. További információkért, személyes kipróbálással kapcsolatban az Audio Centrum munkatársainál lehet érdeklődni.

audiocentrum.hu

project-audio.com

Pro-Ject Stereo Box DS3 sztereó erősítő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.