Új csúcsfülhallgató a Sennheiser kínálatában

2021. május 14., péntek, 20:45

Sennheiser audio hifi fülhallgató hifi fülhallgató Sennheiser fülhallgató Sennheiser hifi fülhallgató high end fülhallgató

IE 900 néven, előreláthatóan 2021. júniusában kerül polcokra a mikrofonokra és fül/fejhallgatókra specializálódott Sennheiser legújabb referencia terméke. Célja nem más, mint a lehető letisztább és legnaturálisabb hangzásvilágot elérni.

Sennheiser IE 900 fülhallgatóSennheiser IE 900 fülhallgatóSennheiser IE 900 fülhallgatóSennheiser IE 900 fülhallgatóSennheiser IE 900 fülhallgatóSennheiser IE 900 fülhallgatóSennheiser IE 900 fülhallgatóSennheiser IE 900 fülhallgatóSennheiser IE 900 fülhallgatóSennheiser IE 900 fülhallgatóSennheiser IE 900 fülhallgató tartozékokSennheiser IE 900 fülhallgató doboz

"Új mérföldkő a mobil hangtechnikában" - így népszerűsíti legfrissebb zászlóshajóját a Sennheiser. A rendkívül precíz és átgondolt tervezési, illetve gyártási módszerekkel, Németországban készített fülhallgató szívét az ún. X3R technológiájú hangszórókészlet jelenti.

Sennheiser IE 900 fülhallgató

A membrán köré egyedi üregrendszert építettek, amely három Helmholtz rezonátort és speciális formájú hangterelő kijáratot alkalmaz az optimalizált frekvencia-átvitel elérésére. Annak érdekében, hogy a középső és basszus frekvenciákat határozottan elhatárolják egymástól, egy minikamrát hoztak létre, amelyet egy nagyobb kamrába ágyaztak. A minikamra szerepe, hogy beállítsa a hangszóró által megmozgatott levegő irányát és mennyiségét.

Sennheiser IE 900 fülhallgató

A marással formált, eloxált alumínium házzal épített IE 900 aranyozott kisebb testvérétől, az IE 800 S-től eltérően már nem hagyományosan, hanem a színpadi fülmonitorokhoz hasonló horgos támasztékkal illeszthető a fülbe. 1,25 méter hosszú, moduláris, para-aramid erősítésű kábelét MMXC csatlakozóval szerelték, a leendő tulajdonos három különböző forrásoldal felőli végződés (2,5 mm, 3,5 mm, 4,4 mm) közül választhat.

Sennheiser IE 900 fülhallgató tartozékok

Az elmélyült zenehallgatás persze nemcsak az anyagminőségen, hanem a komforton is múlik. Három pár különböző méretű szilikonos és memóriahab illesztéket is csomagolnak az IE 900-hoz, hogy fültípustól függően mindenki megtalálja a neki tetsző darabot. A tömör alumínium házban lévő komplex technikai részleteket jól ábrázolja a fülesről készült bemutató videó:

A Sennheiser IE 900 várhatóan 2021. júniusától Magyarországon is rendelhető lesz, pontos áráról egyelőre nincs információnk.

hu-hu.sennheiser.com

Sennheiser IE 900 fülhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.