Perlisten Audio Magyarországon

2022. június 30., csütörtök, 12:20

Perlistenaudio audio hifi házimozi hangfal mélyláda mélysugárzó aktív mélyláda high end hifi hangfal házimozi hangfal Perlisten Audio high end hangfal

Izgalmas hifi gyártó a Perlisten Audio termékeivel bővíti kínálatát az Extreme Audio. Fiatal, de feltörekvő high end cég, amelyet nagy múltú szaktekintélyek alapítottak. Első hangfalszállítmányuk már megérkeztek Magyarországra!

Perlisten Audio házimoziPerlisten Audio házimozi hangfalszettPerlisten Audio hangfal magassugárzóPerlisten Audio hangfal magassugárzóPerlisten Audio hangfal magassugárzóPerlisten Audio S7t hangfalPerlisten Audio R7t hangfalPerlisten Audio R7t hangfalPerlisten Audio centersugárzóPerlisten Audio R5c centersugárzóPerlisten Audio D15s aktív mélyládaPerlisten Audio D12s aktív mélyládaPerlisten Audio D212s aktív mélyláda hátlap

A hangfalakra és mélysugárzókra specializálódott Perlisten Audio céget közös törekvésű audiofilek csoportja alapította, akik közül többen is az iparág kiemelkedő elméinek számítanak. Ahogy közleményükben olvasható, a 2016-ban alapított, hivatalosan 2020-ban debütáló amerikai gyártó célja új koncepció (észlelési hallgatás) megtestesítése. Ízléstől, zenétől, a hangfelvétel stílusától és a médiaszobától függetlenül igyekeznek a lehető legjobb élményt megtestesíteni. Kizárólag az iparágban fellehető legmagasabb elvárásokkal dolgoznak és céljuk olyan szint elérése, ahol (ahogy a gyártó fogalmaz) korábban még senki se járt.

Perlisten Audio házimozi hangfalszett

A Perlisten Audio hangfalak háttértörténete

Daniel Roemer, a cég vezérigazgatója és társalapítója 25 évnyi tapasztalatot szerzett a hifi iparágban. Új metódusok, mérési modellek és mechanikus rendszerek kialakításában dolgozott az NHT, Acoustic Research és Advent cégeknek. Később kutatás-fejlesztési elnök lett a MITek Corporation-nél, amerikai és kínai mérnökcsapatokért volt felelős. Jelenleg is sok márkának konzultánsa, nemcsak otthoni, hanem autóhifis körökben is. Főleg THX tanúsított termékekre és aktív hangrendszerekre fókuszál, kihasználva a legújabb DSP lehetőségeket.

Perlisten Audio D212s aktív mélyláda hátlap

Daniel partnere Lars Johansen, aki olyan magasan elismert gyártókkal dolgozott együtt, mint a JBL, Harman Kardon, Klipsch vagy Jamo. 1990-től 1999-ig vezetői pozícióban dolgozott a Harman International cégcsoportnál, de a dán Peerless hangszóróalkatrészgyártó vállalatban is tevékeny volt, nem mellesleg az utóbbi évtizedben a Miller & Kreisel (M&K Sound) partnereként vette ki a részét.

Perlisten Audio hangfal magassugárzó

Perlisten Audio kínálat

Sztereó és többcsatornás házimozi felhasználásra szánt hangsugárzókat kínálnak. A THX Dominus (és bizonyos esetekben THX Ultra) tanúsítvánnyal ellátott modellek között kicsi, közepes és nagy szobákhoz, illetve különféle hangnyomás igényekhez megfelelő opciók is találhatók. Négyféle aktív mélysugárzó színesíti az álló, állványos, továbbá házimozi center és háttérsugárzó kínálatot. Két széria közül (S vagy R) választhatnak a potenciális tulajdonosok.

Perlisten Audio D15s aktív mélyláda

Technológiák

Különlegesség a saját fejlesztésű DPC-Array magassugárzó technológia, amely a középső és magashangok közti integrációt segíti. Utóbbit három magassugárzóval oldották meg.

Perlisten Audio hangfal magassugárzó

Az S széria estében 28 mm-es berillium középső dóm üzemel, alatta és fölötte úgynevezett Textreme (rétegelt szénszál) TPCD dómokkal. Az R család tagjai csak selyem dómot tartalmaznak, viszont hasonló módon, hármas függőleges elrendezésben. A mélyközépsugárzó az S modelleknél ugyancsak a Textreme TPCD technológiát hasznosítja, míg az R család membránanyaga speciális, egyedi fejlesztésű préselt papír (pulp).

Perlisten Audio S7t hangfal

További érdekességekért és technikai leírásokért érdemes ellátogatni a Perlisten Audio honlapjára. Hamarosan magyar nyelvű leírásokkal és forint árakkal is megtalálható lesz a cég valamennyi terméke az Extreme Audio honlapján.

extremeaudio.hu

perlistenaudio.com

Perlisten Audio centersugárzó

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.