Onkyo és Integra az Extreme Audio kínálatában

2023. március 8., szerda, 12:05

Onkyo Integra házimozi erősítő Onkyo házimozi Integra házimozi Onkyo erősítő Integra erősítő Onkyo házimozi erősítő Integra házimozi erősítő

A nagynevű japán hifi óriáscég termékei mostantól megtalálhatók az Extreme Audio szaküzleteiben. Az első, házimozi erősítőket tartalmazó szállítmány már megérkezett. Több modell személyesen is kipróbálható és további érkezésekre lehet számítani!

Onkyo TX-NR6100 házimozi erősítőOnkyo TX-NR6100 házimozi erősítőOnkyo TX-NR6100 házimozi erősítőOnkyo TX-RZ50 házimozi erősítőIntegra házimozi erősítőIntegra házimozi erősítő

Az Extreme Audio tovább színesíti kínálatát, mostantól az Onkyo hivatalos Magyarországi forgalmazójaként tevékenykedik. A gyártó legnépszerűbb kategóriájának számító házimozi erősítőkből már több megtalálható a bemutatótermükben. Közéjük tartozik a 9.2 csatornás, THX-minősített TX-RZ50, de egészen a TX-SR393-ig válogathatnak azok, akik mérsékeltebb költségből szeretnének vásárolni többcsatornás hangrendszert. A minőségi szintektől függően Dolby Atmos/DTS:X támogatás és hálózati funkciók is rendelkezésre állnak épp úgy, mint a szobaakusztika korrekció vagy akár 8K támogatás (már a legkisebbnek számító házimozi erősítő is átenged 4K/60p és HDR tartalmakat).

Onkyo TX-RZ50 házimozi erősítő

Értesülésünk szerint az Extreme Audio-ban elérhető Onkyo készülékek listája folyamatosan bővülni fog. Hamarosan az Onkyo egyedi installációs ágazatának számító Integra erősítők is megtalálhatók lesznek náluk. Utóbbiak magas népszerűségnek örvendenek különösen dedikált házimozi szobát építők körében. Az Integra készülékek fő előnyei közé tartozik, hogy összefésülhetők a legismertebb intelligens otthon rendszerekkel, mint a Control4 vagy a Crestron. Egyre több termék fog érkezni hamarosan nemcsak házimozi, hanem sztereó kategóriában is. Az aktuális újdonságokért érdemes a forgalmazó honlapján, vagy bármely elérhetőségén keresztül érdeklődni.

Integra házimozi erősítő

A japán Onkyo vállalatról: mai napig különböző szórakoztató elektronikai termékeket készít, köztük hangfalakat és lejátszókat is. A cég emellett erős kapcsolatokat ápol zenészekkel és zenekarokkal is, támogatja a zenekari és zenei oktatási kezdeményezéseket egyaránt. Világszerte széles körű ismertséget szerzett az évtizedek alatt, Magyarországon is legtöbben elismert névként tartják számon.

extremeaudio.hu

Onkyo TX-NR6100 házimozi erősítő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.