Westone Audio a Muzix Group kínálatában

2021. augusztus 31., kedd, 14:40

Westone audio hifi fülhallgató hifi fülhallgató Westone fülhallgató Westone Audio Westone Audio fülhallgató

A Muzix Group tovább színesíti Magyarország in-ear fülmonitor palettáját: mostantól hivatalos disztribútorai a világszínvonalú Westone Audio termékeknek!

Westone B50 fülhallgatóWestone B50 fülhallgatóWestone W80 fülhallgatóWestone W80 fülhallgatóWestone W80 fülhallgató tartozékok

A már majdnem négy évtizede tevékeny Westone Audio meghatározó szereplő a zeneiparban. Dedikált célközönsége professzionális zenészekből és igényes zenerajongókból áll, akik a lehető legjobb hangélményt keresik. Az innováció után szüntelenül kutató vállalat kifejezetten minőségi fülmonitorokra specializálódott. A magas sztenderdek felállításával céljuk, hogy a fül fárasztása nélküli komfortot és hangzást nyújtsanak, e törekvésük tette őket világszerte ismertté.

Westone B50 fülhallgató

A WA termékein megfigyelhető az alacsony tömegű és profilú, univerzális ergonómiával tervezett kivitel, amely a kényelmet és a hang dinamikus továbbítását egyaránt szolgálja. Emellett elkötelezettjei a "rezgőnyelves", azaz balanced armature hangszóró technológiának, amely megfelelő kivitel esetén a hagyományos hangszórókhoz képest gyorsabb mozgást, ezáltal nagyobb felbontást eredményezhet. Minden Westone fülhallgató jobb- és bal oldali kapszuláját +/- 2 dB toleranciával hangolják egymáshoz.

Westone W80 fülhallgató

Olyan együttesekkel együttműködve fejlesztették ki első egyéni fülmonitor termékeiket, mint a Rush vagy a Def Leppard. 1995-ben ambient monitorokat terveztek a Metallica részére (a jelenleg együttműködő zenekarok komplett listája fellelhető honlapjukon), egy évvel később pedig egy olyan kettős hangszórót dobtak piacra, amely E5 néven a Shure termékeiben bizonyított. Mostanáig egyre szélesítette kínálatát a cég, tavaly pedig a Lucid Audio szárnyai alá kerültek, osztozva olyan történelmi márkák technológiáin, mint az Etymotic Research.

Westone W80 fülhallgató tartozékok

A Westone Audio fülhallgatók felhozatala számos modellt tartalmaz kb. 50 000 Ft-tól 520 000 Ft-ig bezárólag. Kínálnak vezetékes és Bluetooth alapon egyaránt üzemelő füleseket, valamennyi moduláris kábelezéssel, MMCX csatlakozókkal készül. A belépőszintű fülhallgatók kettős BA hangszórókészletet tartalmaznak, a drágább opciók esetében három, négy vagy akár öthangszórós kivitelek is találhatók.

A Muzix Group már több Westone Audio fülest is tart készleten, melyek kipróbálhatók, meghallgathatók a szaküzletükben.

westoneaudio.com

muzix.hu/westone

Westone W80 fülhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.