Ultrasone újdonságok

2019. február 11., hétfő, 14:00

Ultrasone audio hifi fejhallgató fülhallgató DAC fejhallgató erősítő hifi fejhallgató hifi fülhallgató Ultrasone fejhallgató Ultrasone fülhallgató Ultrasone DAC Ultrasone fejhallgató erősítő

Az Ultrasone immár több mint 25 éve tervez és gyárt high end fejhallgatókat, a saját szavaikkal élve "természetes surround hangzást" elérve. A bajorországi gyártó főhadiszállásán, Wielenbach-ban, kézzel készülnek ezek a remekművek, melyekben tetten érhető a gyártó minőség és luxus iránti elkötelezettsége. A mai napig több mint 60 szabadalmaztatott technológiát felvonultató vállalat legújabb termékei között találunk fej- és fülhallgatót, valamint egy hordozható fejhallgató erősítő-DAC egységet is.

Ultrasone Edition 15 Veritas Limited fejhallgatóUltrasone Saphire fülhallgatóUltrasone Saphire fülhallgatóUltrasone Saphire fülhallgatóUltrasone Panther fejhallgató erősítő

Ultrasone Edition 15 Veritas Limited

Ez a modell az eredeti, nyitott Edition 15 zárt változata, az első GTC aranyozott titán meghajtóval készült, zárt high end fejhallgató. Az eredeti Edtion 15 dizájnját és minőségi anyaghasználatát és a szabadalmaztatott S-LogicEX technológiát a gyártó megtartotta, a felépítésben keresendő a változás. A felhasznált anyagok pazar minőségérzetet keltenek: merinó bőr párnák, tömör rozsdamentes acél burkolatok és mágnesesen rögzített, mikroperforált fülpárnák teszik kiemelkedő mesterművé az Edition 15 Veritas-t. Hozzátesszük, 2 499 eurós árát tekintve elvárható a minden értelemben vett maximalizmus - úgy tűnik, ez jelen esetben meg is valósul.

Műszaki adatok

Kialakítás: dinamikus, zárt, fül köré fekvő, S-LogicEX technológiával és ULE védelemmel
Impedancia: 40 Ohm
Hangszóró: 40 mm-es, arany bevonatú titán dóm membránnal
Mágnes: NdFeB
Frekvencia-átvitel: 5 Hz-48 kHz
Érzékenység: 96 dB

 

Ultrasone Saphire fülhallgató

Ultrasone Saphire 4-utas hibrid fülmonitor

Az Ultrasone Saphire szériában egyesül a rezgőnyelves kialakítás precíz frekvencia-átvitele a super-tweeter elektronikus hangszóró nagy felbontásával. Az eredmény oly részletes és élethű hangzás, amelyet fülhallgatóktól talán még nem is hallhattunk. A két szuper elektrosztatikus magassugárzót egy 6 mikronos kábellel szerelt, 15 000 menetet tartalmazó transzformátor egészíti ki.

Ultrasone Saphire fülhallgató

Ezen túlmenően találunk még egy rezgőnyelves magas- és középsugárzót valamint két rezgőnyelves mélysugárzót is, ezzel garantálva a kiemelkedő hangminőséget. 2 199 eurós árát tekintve ez a tökéletesség elvárható.

Ultrasone Saphire fülhallgató

Műszaki adatok

Frekvencia-átvitel: 10 Hz-50 kHz
Impedancia: 25 Ohm
Érzékenység: 106 dB
Tömeg: 15 g

 

Ultrasone Panther fejhallgató erősítő

Ultrasone Panther DAC és fejhallgató erősítő

A fenti eszközök megfelelő meghajtásához, értelemszerűen méltó társra is szükség van egy fejhallgató erősítő-DAC "személyében". Erre a célra ideális az Ultrasone Panther, amely a cég szimmetrikus kimenettel ellátott, DSD formátumot is támogató, hordozható fejhallgató erősítője. Az eszköz, amellett, hogy a DSD formátumú zenék lejátszására egészen DSD256-ig képes, 3000 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, ami a gyártó szerint Line in bemeneten 20, míg USB-OTG bemeneten keresztül, DAC módban 15 óra üzemidőt jelent. Kimenetekből kettő áll rendelkezésre: egy szimmetrikus 2,5 mm-es, valamint egy 3,5 mm-es sztereó Jack aljzatot találunk rajta. A Panther legfeljebb 300 ohmos fejhallgatók meghajtására képes és rendelkezik egy dedikált micro USB aljzattal is töltéshez. Az elegáns alumínium házat karbon fedőlappal látta el a gyártó, így a minőségérzetre biztosan nem lehet panasz. A Panther az eddigiekhez képest kifejezetten kedvező, 399 eurós áron lesz elérhető.

Műszaki adatok

Kimenő teljesítmény: > 350 mW (PO/32) > 950 mW (BAL/32)
Torzítás: <0,003 % (USB OTG); <0,003 % (Line-In)
Jel/zaj viszony: > 115 dB (USB OTG) > 101 dB (Line In)
Mintavételezés: 32 kHz-384 kHz
Támogatott DSD formátumok: DSD64/128/256
Fejhallgató impedancia: 16-300 Ohm
Akkumulátor kapacitás: 3000 mAh
Töltési idő: 3-4 óra
Méretek: 115,5 x 55,6 x 12 mm
Tömeg: 110 g

muzixgroup.com

muzix.hu

ultrasone.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.