Újra kaphatóak itthon a Loewe termékek

2021. augusztus 23., hétfő, 21:40

Loewe TV LCD TV OLED TV Loewe TV Loewe LCD TV Loewe OLED TV

Alapos átszerveződés és újjáalakítás után, 2020 elején újra erőre kapott a németországi székhelyű, elsősorban prémium televízióiról ismert Loewe. Hosszú kihagyást követően ismét megvásárolhatók termékeik Magyarországon is, köszönhetően a cég új disztribútorának, a Horn Distribution vállalatnak.

Loewe bild v55 oled OLED TV Denon MárkaboltLoewe bild v55 oled OLED TV Denon MárkaboltLoewe bild v65 oled OLED TV Denon MárkaboltLoewe bild v65 oled OLED TVLoewe bild v65 oled OLED TVLoewe bild s77 OLED TVLoewe bild3 43 LCD TVLoewe bild3 43 LCD TVmy Loewe appLoewe klang S1 okos rádióLoewe klang S1 okos rádióLoewe klang S3 okos rádióLoewe klang S3 okos rádióLoewe klang S3 okos rádió

A németországi Kronachban lévő gyár már teljes gőzzel készíti a legfrissebb Loewe termékeket. Nemcsak prémium minőségű televíziók, hanem hangrendszerek is részét képezik a nehéz idők ellenére zökkenőmentesen megújult cég kínálatának. A tv portfólió régebbi/ráncfelvarrott és vadonatúj modelleket is tartalmaz. A Loewe-t mindig is élvonalbeli technológiák alkalmazása és időtlen dizájn jellemezték.

my Loewe app

Legújabb képmegjelenítőik lelkét felhasználóbarát, folyamatos frissítésekkel támogatott, telefonról is vezérelhető "okos" operációs rendszer képezi. Képminőségük OLED technológiára támaszkodik, 55, 65 és 77 collos modelleket is gyártanak ilyen panelek felhasználásával (némely típusok LCD panellel készülnek), természetesen 4K/UHD képfelbontás mellett.

Loewe bild3 43 LCD TV

A Loewe korábban is fontosságot tulajdonított televíziói hangzásának és e prioritást továbbra is szem előtt tartják. Ezért a Loewe bild 3.43 (kb. 550 000 Ft) modelltől felfelé mindegyik televízió extra minőségű hangrendszert is tartalmaz, elegánsan integrálva a talp és a kijelző alsó kávája közé.

Loewe bild s77 OLED TV

A gyártó aktuális csúcsmodellje (bild s.77, kb. 4,5 millió Ft) 195 cm képátlójával izgalmas alternatíva lehet a high end házimozi projektorokkal szemben. A kb. 40 kg össztömegű képmegjelenítőt többek között Dolby Vision technológiával és HDR támogatással is felvértezték, 2x60 W teljesítményű hangrendszere pedig még szolidabb házibulik háttérzenei aláfestéséhez is elegendő lehet. A hosszú távú hallgathatóság érdekében a nagyobb modellekbe Mimi Sound Personalization akusztikai korrekció is került. További érdekesség, hogy a DR+ jelöléssel ellátott Loewe televíziók beépített merevlemez segítségével képesek egyidejűleg akár több műsor rögzítésére is.

A készülékek prémium hatása köszönhető többek között a német precizitással gyártott készülékházaknak, az otthonos érzetű, dekoratív szövettel bevont hangszóróknak és a mágnesesen zárható kábelcsatornáknak. A képmegjelenítők még elegánsabbá és letisztultabbá tehetők az opcionálisan megvásárolható, padlóra helyezhető állványokkal, melyek közül a zászlóshajó s.77-hez szánt véltozat még motoros mozgatás funkciót is kínál.

Loewe klang S1 okos rádió

A Loewe másik pillérét a prémium kivitelű, intelligens funkciókkal ellátott egydobozos hangrendszerek (klang széria) képezik. A klang s1 és klang s3 a klasszikus rádió koncepcióját és formavilágát emelik át a 21. századba, Loewe megépítettségi minőséggel kiegészülve.

Loewe klang S1 okos rádió

Az IF Design és Red Dot dizájndíjakkal jutalmazott hangrendszerek alumínium háza kompakt kialakítású, beépített Bluetooth és WiFi kapcsolat segítségével gyorsan és könnyen érhető el számos extrájuk, az internetes szolgáltatókon (pl. Spotify, Deezer stb.) keresztül történő zenejátszást beleértve.

Loewe bild v65 oled OLED TV

Az Allee-ban lévő Denon márkaboltban már két Loewe TV is megtekinthető, kipróbálható (bild v.55 oled és bild v.65 oled) és megvásárolható. Ugyanitt további termékinformációkkal és tudnivalókkal szolgálnak a szaküzlet munkatársai.

denonmarkabolt.hu

hu.horn.eu

loewe.tv

Loewe bild v65 oled OLED TV Denon Márkabolt

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.