Új külső tápegységet gyárt a Cyrus

2023. január 24., kedd, 13:45

Cyrus CyrusAudio audio hifi tápegység táp Cyrus Audio hifi táp hifi tápegység Cyrus táp Cyrus tápegység

A Cambridgeshire-i székhelyű cég új, intelligens külső tápegységet jelentett be PSU-XR néven, történelmükben először, beépített mikroprocesszorral. Utóbbinak köszönhetően képes kommunikálni a hozzá csatlakoztatott eszközökkel, ami hatékonyabb tápellátást és rugalmasabb használhatóságot eredményez.

Cyrus PSU-XR tápegységCyrus PSU-XR tápegység hátlapCyrus PSU-XR tápegységCyrus PSU-XR tápegység i9-XR sztereó erősítőCyrus PSU-XR tápegység CDt-XR CD-futómű

A Cyrus PSU-XR a gyártó jelenleg is kapható XR szériájához készült, a termékcsalád összes tagjával használható. Tervezői egyúttal jövőállóságra is törekedtek. Az összes XR sorozatú eszköz (beleértve a Blu-OS XR hálózati zenelejátszót) egyszerű szoftverfrissítés útján "beszélni" tud majd a külső tápegységgel.

Cyrus PSU-XR tápegység hátlap

Kimeneti feszültségét digitálisan vezérli, ezáltal rendkívül stabil és zajtalan működésre képes. A gyártó közleménye alapján 60%-kal több erőt képes biztosítani az új tápegység, mint a korábbi PSX-R2, miközben 50%-kal hatékonyabb is.

A Cyrus Audio nemzetközileg elismert high end hifi gyártó, közel negyvenéves fennállással. 1984-ben, a Cyrus ONE erősítővel sikerült megalapozni jövőjüket. Egyike azon kevés brit cégeknek, akik továbbra is az Egyesült Királyságban készítik CD-lejátszóikat, integrált erősítőiket, továbbá végfokokat és tápegységeket is.

Cyrus PSU-XR tápegység

A Cyrus PSU-XR februártól lesz kapható Magyarországon is, 2895 eurónak megfelelő forintért. Várható érkezésével kapcsolatban a forgalmazó vagy a hivatalos viszonteladók munkatársainál lehet érdeklődni.

basys.hu

cyrusaudio.com

Cyrus PSU-XR tápegység CDt-XR CD-futómű

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.