Szinte bárhol elfér a Marantz új Melody X erősítője

2019. április 25., csütörtök, 18:05

Marantz Melody audio hifi lejátszó erősítő médialejátszó CD-lejátszó hifi erősítő sztereó erősítő Marantz hifi Marantz lejátszó hifi erősítő hifi teszt mini hifi mikro hifi hifi rendszer

Melody X, avagy M-CR612 néven került forgalomba a Marantz legújabb kombinált erősítője. Ideális választás kis rendszerek központi elemének, széleskörű szolgáltatásainak köszönhetően pedig lejátszóként is megállja helyét.

A Marantz M-CR612 a korábbi Melody szériás termékekhez képest elsősorban hálózati funkciókkal bővült. Számos klienst (pl. Spotify, TIDAL) és beépített vezeték nélküli vevőket tartalmaz, így az AirPlay2 és Bluetooth sem maradt ki belőle. Ezek mellett kompatibilis HEOS komponensekkel és vezérelhető Alexa/Google Assistant/Apple Siri beszédalapú utasításokkal is.

Marantz M-CR612 mini hifi rendszer

CD-futóművével lejátszhatók akár újraírható lemezek, valamint a jó öreg FM rádiót sem hagyták ki belőle. Beépített DAC-ja azonban még jobban kihasználható, amennyiben helyi hálózatról vagy USB-ről fogad fájlokat. Utóbbi esetén legfeljebb 192 kHz/24 bit PCM vagy 5,6 MHz DSD dekódolást képes végezni.

Marantz M-CR612 mini hifi rendszer

Az MCR612 erősítője 2x60 W teljesítményt nyújt 6 ohmon, illetve 30 wattot akkor, ha A/B kimeneteire külön hangfalpárokat csatlakoztatunk. Praktikus opció, hogy ilyenkor a hangsugárzó párok hangerejét különállóan lehet vezérelni.

Marantz M-CR612 mini hifi rendszer hátlap

Analóg és optikai bemenettel is ellátták az eszközt, ráadásul beprogramozható, hogy tv-távvezérlőre is reagáljon. A kompakt készülékház előlapjára jól olvasható OLED kijelző került. A Marantz Melody X a hivatalos forgalmazóktól már rendelhető is kb. 230 000 forintért.

hu.horn.eu

www.marantz.hu

Marantz M-CR612 mini hifi rendszer

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.