Szeptemberben érkezik a Hegel H95 sztereó erősítő

2020. augusztus 25., kedd, 14:35

Hegel audio hifi erősítő hifi erősítő sztereó erősítő Hegel hifi Hegel erősítő Hegel sztereó erősítő Hegel hifi erősítő

A H90 alapjain, de néhány magasabb minőségűre cserélt alkatrésszel, ezáltal jobb hangminőséggel és frissebb hálózati funkciókkal mutatkozott be a norvég cég legkedvezőbb ár/érték arányú integrált erősítője.

Hegel H95 sztereó erősítőHegel H95 sztereó erősítőHegel H95 sztereó erősítő hátlapHegel H95 sztereó erősítő hátlapHegel H95 sztereó erősítőHegel H95 sztereó erősítő

A H95 a H90 közvetlen utódja, amely a SoundEngine2 modullal még jobb opciót nyújtott, mint a korábbi H80. A gyártó közleménye alapján az újonc minden előnyös tulajdonságot megőriz a H90-ből, beleértve a streaming funkciókat és digitális bemeneteket, amelyek mára meghatározó szerepet töltenek be.

Hegel H95 sztereó erősítő

A H190 és H120 modellekből tanulva itt is beépült a Spotify Connect kliens jóval stabilabb UPnP kapcsolattal, valamint jövőbeni frissítéssel AirPlay2 támogatás is elérhető lesz. A fejlettebb applikáció kezelés által helyi hálózaton keresztül is bekapcsolható lesz az eszköz akár a Spotify alkalmazáson keresztül is. Nem árt tudni azonban, hogy a drágább, hálózatképes Hegel erősítőktől eltérően ez a készülék nem lesz IP/Control4 alapon vezérelhető és Roon End-Point-nak sem frissíthető.

Hegel H95 sztereó erősítő hátlap

A H95 legfontosabb frissítése a korábbihoz képest gyökeresen eltérő, precízebb és dinamikusabb DAC modul, amelyet nagyobb és drágább H120/H190 testvéreitől örökölt. Végeztek apró fejlesztéseket a tápegységben és az analóg szakaszon is. E módosítások célja az is volt, hogy csökkentsék a fejhallgató kimenet zaját.

Hegel H95 sztereó erősítő

A Hegel H95 várhatóan 2020 szeptemberétől kerül forgalomba. Pontos érkezésével és árával kapcsolatban a hivatalos viszonteladóknál lehet érdeklődni.

audiocentrum.hu

hegel.com

Hegel H95 sztereó erősítő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.