Rugalmas használatot ígér a NAD C 298 sztereó végerősítő

2020. szeptember 28., hétfő, 17:20

NAD audio hifi erősítő végerősítő végfok sztereó erősítő hifi erősítő NAD erősítő sztereó végfok sztereó végerősítő

A NAD C 298 olyan igásló, amely otthonokban, processzorok, masszív hangsugárzók társaként, vagy akár stúdióban is hasznosíthatja erejét.

NAD C 298 sztereó végfokNAD C 298 sztereó végfokNAD C 298 sztereó végfokNAD C 298 sztereó végfok hátlapNAD C 298 sztereó végfok hátlapNAD C 298 sztereó végfok C 658 DACNAD C 298 sztereó végfok C 658 DAC

A kifejezetten audiofil rendszerekhez szánt NAD C 298 újabb végerősítő a cég kínálatában, amely tartalmazza a Masters M33-tól örökölt Purifi Eigentakt technológiát. Utóbbi egy dánok által kifejlesztett technológia, amelyet az ipar vezető mérnökei hoztak létre annak érdekében, hogy megoldják az erősítők még létező korlátait. A C 298 tervezésekor olyan "stabil alapot" kívánt gyártója létrehozni a cég, amellyel könnyedén frissíthető a legtöbb hangrendszer. 8 ohmon mért 185 W/csatorna teljesítményével hatékonyan kiszolgálja a legfejlettebb hangfalakat is.

NAD C 298 sztereó végfok C 658 DAC

Az erősítőre line out, azaz vonalszintű hangkimenetet is integráltak további hangsugárzók vagy mélysugárzók csatlakoztatásához. Automatikus jelérzékelésének köszönhetően akár a hallgatói környezettől félreeső helyen is üzemelhet, ugyanakkor földelő terminált is terveztek rá, amely földhurok zaj elhárításában jelenthet segítséget. Bridge Switch kapcsolójával híd módba állítható, amennyiben (620 W teljesítményű) monoblokk erősítőként szeretné tulajdonosa üzemeltetni.

NAD C 298 sztereó végfok hátlap

A C 298 RCA és XLR bemeneteket is kínál, amelyek ideális bemeneti impedancia karakterisztikát nyújtanak lineáris ultra-alacsony zajú erősítőkkel, hogy a forráseszköztől küldött hangban ne történjen degradáció. A C 298 további lépés, bizonyítva, hogy a NAD távolodni képes az energiaéhes lineáris tápegységektől és AB osztályú kimeneti moduloktól. Utóbbiakkal ellentétben immár D osztályú topológiát alkalmaz, fejlett kapcsolóüzemű tápegységgel.

NAD C 298 sztereó végfok

A készülék 2020 októberétől lesz megvásárolható. Várható árával és további termékinformációkkal kapcsolatban a forgalmazónál, illetve a hivatalos viszonteladóknál lehet érdeklődni.

aida-audio.hu

nadelectronics.com

NAD C 298 sztereó végfok C 658 DAC

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.