Ricable a Stream Audio kínálatában

2022. április 15., péntek, 11:30

Ricable kábel audio hifi HDMI hangfalkábel audio kábel hifi kábel RCA kábel Ricable kábel

Magyarországon is kaphatók az olasz Ricable cég sztereó és házimozi célra kifejlesztett, minőségi kábelei. A Stream Audio már szinte mindegyik modellt tartja készleten, így a vásárlás mellett személyes kipróbálásra is van lehetőség.

Ricable Dedalus Power tápkábelRicable Dedalus Power tápkábelRicable Dedalus Elite hangfalkábelRicable Dedalus Elite hangfalkábelRicable Dedalus Elite hangfalkábelRicable Invictus Power tápkábelRicable Invictus Signal RCA kábelRicable Invictus Speaker hangfalkábelRicable Invictus Speaker hangfalkábelRicable Invictus USB USB kábelRicable Invictus USB USB kábelRicable Magnus Coaxial koax kábel

A Ricable székhelye Olaszországban, azon belül Oleggióban található. Egy helyen működik a központi iroda, raktár és kábelkészítő üzem is. Kínálatuk szerteágazó: gyártanak többek között hangfalkábelt, analóg RCA/XLR összekötőt és tápkábelt is. Utóbbiak felár nélkül kérhetők 16 vagy 20 amperes IEC csatlakozóval is. Digitális vonalon különféle koaxiális, USB, AES/EBU és HDMI opciók közül is lehet válogatni.

Ricable Invictus USB USB kábel

Az árak erős középkategóriától indulnak és a high end szintig érnek. A minőségi lépcsőfokokat négy fő szérianévvel (Invictus, Dedalus, Magnus, Primus) különböztetik meg. Az összeszerelés kézzel történik. Nem mellesleg a Ricable méterre kapható kábelek is kínál azoknak, akik egyedi hosszúságot szeretnének.

Ricable Invictus Signal RCA kábel

Az Invictus tartalmazza a cég legtöbb fejlesztését, de a kisebb termékcsaládokban is fellelhetők tanulmányaik eredményei. Szériáktól függően a kábelek egyre jobb minőségű és magasabb tisztaságú vezetőanyagot (OFC réz, AM-RCC réz, MARC réz) tartalmaznak. A vezetékek belső geometriája (pl. semi-balanced felépítés) és a speciális szigetelőanyagok (R-TEC) terén is végzett egyedi fejlesztéseket a Ricable, melyeknek köszönhető termékeinek magas minősége.

Ricable Invictus Speaker hangfalkábel

Említést érdemelnek még a házon belül, CNC marással előállított RCCP csatlakozók is, melyek a szélesebb körben elterjedt, hagyományos bronzötvözet helyett tiszta rézből készülnek. A Primus szérián kívül mindhárom család ilyen dugókat tartalmaz, minden esetben 24 karátos arany bevonattal.

Ricable Dedalus Elite hangfalkábel

A prototípusok tesztelésében külső felek, hallgatói csoportok is részt vesznek, így a kábelek hatását különféle rendszerek és eltérő ízlésű zenerajongók visszajelzései alapján lehet finomítani. Csomagolás előtt minden egyes termék minőségellenőrzésen és tesztelésen megy keresztül, hogy a vásárló az eredetivel megegyező, megbízhatóan működő kábelt kapjon.

Ricable Magnus Coaxial koax kábel

A Ricable kábelek előzetes bejelentkezést követően kipróbálhatók és megvásárolhatók a Stream Audio szaküzletében, illetve webáruházában is.

streamaudio.hu

ricable.com

Ricable Invictus USB USB kábel

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.