Phil Lynott Songs for While I'm Away mozifilm és Rock Legends díszdoboz

2020. október 27., kedd, 10:30

lemez lemezajánló zeneajánló filmajánló CD-lemez

Songs for While I'm Away címmel és Emmer Reynolds rendezésében kerül a napokban a külföldi mozikba a Phil Lynott életéről szóló dokumentumfilm.

Phil Lynott - Songs For While Im AwayThin Lizzy Rock Legends box set

"A történet arról, hogy az 1950-es évekbeli dublini fiatal fekete fiú hogyan lett Írország legnagyobb rock-sztárja. A Thin Lizzy énekeseként Phil Lynott dalszerző, költő, álmodozó, vadember volt." Manapság talán kevés embernek jelent valamit a basszusgitáros/énekes és a zenekarának a neve, pedig Gary Moore-ral való szoros barátsága olyan dalokat adott nekünk, mint a Parisienne Walkways, vagy a nyolcvanas évek egyik nagy slágere, az Out in the Fields. A film interjúkat tartalmaz, melyben szerepel a Thin Lizzy, Eric Bell, Scott Gorham, Darren Wharton, az U2, Suzi Quatro, Huey Lewis, James Hetfield és Midge Ure is.

Thin Lizzy Rock Legends box set

Ennek apropójából az UMC október 23-án megjelentette a Thin Lizzy hatalmas, teljes karrierjére kiterjedő díszdobozt, a Rock Legends-et. Kilencvenkilenc szám, amelyek közül 74 korábban még nem jelent meg, ez maga összesen hat darab CD-t jelent, de vannak DVD-k is a BBC rossz hírnevű dokumentumfilmjével és Thin Lizzy előadásával Rod Stewart 1976-os A Night On The Town tévés különlegességében. A dobozkészlet tartalmazza turnéprogramok másolatait, Lynott verseskönyveit, Jim Fitzpatrick négy nyomtatványát és egy könyvet, amelyben a zenekar tagjai idézik fel a Lynott-tal eltöltött idejüket.

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.