Paul McCartney The 7 Singles album

2022. december 24., szombat, 13:50

zeneajánló lemezajánló vinyl ajánló vinyl lemez

Paul McCartney a december elején kiadott egy hatalmas, hét hüvelykes díszdobozt, ami 80 darab, hét hüvelykes bakelit kislemezt tartalmaz, kezdve az 1970-es évek Another Day-étől, évtizedeken át a Women and Wives-ig, a 2020-as McCartney III-ról.

Paul McCartney The 7 SinglesPaul McCartney The 7 SinglesPaul McCartney The 7 Singles coverPaul McCartney The 7 Singles vinylPaul McCartney The 7 Singles

Összesen 65 darab kislemez/promóció állt rendelkezésre 11 különböző országból származó, restaurált műalkotások felhasználásával, ezen kívül 15 olyan kislemezt is tartalmaz a doboz, amelyeket még soha nem adtak ki ebben a formában. Ezek többnyire csak digitális formátumban voltak elérhetők, vagy olyan dalok, amelyeket más okok miatt nem adtak ki így. A 80 darab hét hüvelykes kislemezhez nagy dobozra van szükség, ezért ezeket az Egyesült Királyságban gyártott, kétrészes, négyfalú, FSC által jóváhagyott Redwood Pine and Birch Ply fából készült ládába csomagolják.

Paul McCartney The 7 Singles

Ehhez tartozik egy 148 oldalas könyv, amely Paul előszavát, Rob Sheffield esszéjét, jegyzeteket, megjelenési dátumokat és listainformációkat tartalmaz az egyes kislemezekről.

A hanganyag egy részét újrakeverték, többi része a korábbi Archive Collection újrakeverésekből származik. Mi az, amit mostanában újramasztereltek és mit nem, érdekes eldönteni, mivel bizonyos albumokat még nem adtak ki újra (például a Wings London Town és a Back to the Egg), illetve Paul McCartney Give My Regards To Broad Street and Press to Play). Így ez remek alkalom arra, hogy hallhassunk néhány dalt azokról az albumokról, amelyeket először remasztereltek (bár néhány változat a 2016-os Pure McCartney-n is szerepel).

Ez a dobozkészlet világszerte 3000 darabra korlátozódik, és a leírás szerint "1 exkluzív próbasajtolást, véletlenszerűen kiválasztottak a gyártási folyamatból".

Paul McCartney The 7 Singles vinyl

Nem meglepő, hogy a készlet drága. Az Egyesült Királyságban 615 fontért kapható, és csak McCartney boltjában vagy a Universal Music csatornáján keresztül érhető el (például Sound of Vinyl vagy uDiscoverMusic). Digitálisan és streamingen is elérhető lesz, de nem terveznek CD-kiadást.

A 7" Singles 2022. december 2-án jelent meg MPL/UMC-n keresztül.

paulmccartney.com

Paul McCartney The 7 Singles cover

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.