Panasonic SC-TMAX 5 parti hangszóró

2020. október 19., hétfő, 19:55

Panasonic PartyBox audio hangfal hangszóró Bluetooth hangszóró Panasonic hangszóró Panasonic hangfal parti hangfal Panasonis parti hangszóró

Megérkezett a legkisebb parti arc a Panasonic SC-TMAX kínálatából, mely nemcsak méreteiben tér el a nagyoktól.

Panasonic SC-TMAX5 parti hangszóróPanasonic SC-TMAX5 parti hangszóróPanasonic SC-TMAX5 parti hangszóróPanasonic SC-TMAX5 parti hangszóróPanasonic SC-TMAX5 parti hangszóróPanasonic SC-TMAX5 parti hangszóróPanasonic SC-TMAX5 parti hangszóróPanasonic SC-TMAX5 parti hangszóró App

Magazinunk hasábjain talán még meg sem száradt a virtuális tinta a szépen megtermett Panasonic SC-TMAX hangszóró család tesztje után, máris itt van a sorozat legkisebb tagja. Az akár 20-30 kg-os buli monstrumokkal szemben az SC-TMAX5, letisztultabb stílussal, okos funkciókkal, és sokkal könnyebben mozgatható, kompakt méretekkel igyekszik ugyanazt a fergeteges hangulatot megteremteni, mint a legutóbb tesztelt nagy testvérek.

Panasonic SC-TMAX5 parti hangszóró

A legkisebb SC-TMAX sokkal inkább részesíti előnyben az olyan hasznos okos funkciókat, mint a MAX JUKE APP, a QI vezeték nélküli töltő panel, vagy a könnyed mobilitás, mintsem a különböző effekt hangok, LED fények, vagy éppen a CD-lejátszás.

Panasonic SC-TMAX5 parti hangszóró App

Opcionális segéd-akkumulátorával akár a szabadban is élvezhetjük a 16 cm-es mélyközép sugárzó, az optimalizált basszreflex nyílás és a 150 W teljesítmény biztosította dübörgő ritmusokat. A Panasonic SC-TMAX5 bármikor, bárhol feldobja a hangulatot, akár házibuliról, akár grillpartiról van szó.

panasonic.com

Panasonic SC-TMAX5 parti hangszóró

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.