McIntosh MA352 hibrid integrált sztereó erősítő

2019. szeptember 12., csütörtök, 06:10

McIntosh audio hifi erősítő sztereó erősítő hifi erősítő csöves erősítő hibrid erősítő McIntosh erősítő McIntosh hifi high end csöves sztereó erősítő hibrid csöves erősítő hibrid sztereó erősítő McIntosh csöves erősítő

A McIntosh bejelentette a roppant sikeres és elismert MA252 hibrid integrált sztereó erősítő nagytestvérét, az MA352 típusjelű készüléket.

McIntosh MA352 hibrid sztereó erősítőMcIntosh MA352 hibrid sztereó erősítőMcIntosh MA352 hibrid sztereó erősítőMcIntosh MA352 hibrid sztereó erősítőMcIntosh MA352 hibrid sztereó erősítőMcIntosh MA352 hibrid sztereó erősítőMcIntosh MA352 hibrid sztereó erősítő hátlapMcIntosh MA352 hibrid sztereó erősítő hátlap

Az új McIntosh MA352 integrált erősítő egy hibrid típus, amely ötvözi a vákuumcsövet és a tranzisztoros alapelveket, aminek az eredményeképpen a két ellentétes hangfilozófia előnyeit nyújtja.

McIntosh MA352 hibrid sztereó erősítő

Az analóg kivitelű MA352 vákuumcsöves előerősítő szekcióval rendelkezik, amelyet 12AX7A és 12AT7 típusú csövek táplálnak. A kimeneti fokozat egy közvetlen kapcsolt tranzisztoros egység, ami csatornánként 200 wattot ad le 8 ohmon, 320 wattot pedig 4 ohmos impedanciájú hangszórókra - ez megduplázza az MA252 teljesítményét, és több mint elegendő ahhoz, hogy gyakorlatilag bármilyen hangszórókészletet meghajthasson. A cégtől megszokott kék wattmérők pedig pontos információt adnak mindkét hangszóró impedancia teljesítményére.

McIntosh MA352 hibrid sztereó erősítő hátlap

Az MA352 2 pár XLR és 3 pár RCA bemenettel rendelkezik, valamint 1 mozgó mágneses phono fokozattal, aminek állítható a terhelése. Az előerősítő kimenetre nagyobb teljesítményű végfokot csatlakoztathatunk, továbbá 1 vagy 2 mélyláda csatlakoztatására is felhasználható az alacsony frekvenciájú teljesítmény növelése érdekében.

McIntosh MA352 hibrid sztereó erősítő hátlap

Az MA352 számos McIntosh technológiával van felszerelve, beleértve a Power Guard, a Sentry Monitor, a McIntosh Monogrammed Heatsinks, 5-sávos analóg hangvezérlést (mindegyik sáv ± 12 dB-lel állítható be).

McIntosh MA352 hibrid sztereó erősítő

Az egység rozsdamentes acél alvázon ül, amelyet tükörrétegként csiszoltak, az öntött alumínium McIntosh névjegy mindkét oldalán fel van tüntetve. Kék kimeneti fogyasztásmérő, vezérlőgombok, megvilágított logó és egy közvetlen háttérvilágítással ellátott fekete üveg előlap nyújtja itt is a cég névjegyének számító külsőt.

McIntosh MA352 hibrid sztereó erősítő

Az MA352 megrendeléseit már most leadhatjuk a McIntosh viszonteladóknál, a szállítás várhatóan 2019 szeptember végén kezdődik az Egyesült Államokban és röviddel azt követően a világ többi részében.

A McIntosh legújabb üdvöskéjének kiskereskedelmi ára kb. 2 700 000 forint.

audiophile-szalon.hu

mcintoshlabs.com

McIntosh MA352 hibrid sztereó erősítő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.