Marantz PM7000N hálózati sztereó erősítő

2019. október 11., péntek, 08:45

Marantz audio hifi erősítő rádióerősítő sztereó erősítő hifi erősítő Marantz erősítő hálózati erősítő Marantz hifi erőstő Marantz sztereó erősítő Marantz hálózati rádióerősítő

A Marantz szeptember végén Eindhovenben bemutatta PM7000N típusjelű, hálózati funkciókkal is felvértezett, integrált sztereó erősítőjét.

"Egyre növekszik a kereslet azon rajongók és audiofilek körében, akik könnyű hozzáférést kívánnak a kedvenc zenei streaming szolgáltatásaihoz, különösen a nagyfelbontású tartalmakhoz olyan szolgáltatóktól, mint az Amazon Music HD és a TIDAL" - mondta Emmanuel Millot, a Marantz management igazgatója.

Marantz PM7000N hálózati sztereó erősítő

A PM7000N egy teljesen diszkrét áram-visszacsatolású integrált hifi erősítő, aminek teljesítménye 60 W csatornánként, 8 ohmon és 20 Hz-20 kHz között terjedő frekvencia-tartományban.

Marantz PM7000N hálózati sztereó erősítő SMPS

A saját szabadalmaztatott HDAM-SA3 áramkör széles dinamika-tartományt ígér, az árnyékolt toroid transzformátor pedig magas szintű teljesítményt biztosít a tiszta erősítéshez, torzítás nélkül.

Marantz PM7000N hálózati sztereó erősítő

Beépített Bluetooth és WiFi 2,4/5 GHz kettős sávú támogatással rendelkezik a jobb hálózati stabilitás érdekében, amit még zsúfolt WiFi környezetben is lehetővé tud tenni. A HEOS beépített vezeték nélküli zene streaming már itt is megtalálható olyan szolgáltatásokkal, mint a Spotify Free és a Premium, az Amazon Music (HD), a Deezer, vagy a TuneIn Internet Radio.

Marantz PM7000N hálózati sztereó erősítő hátlap

Négy analóg, egy koaxiális, két optikai bemenet egy analóg kimenet és egy USB-A csatlakozó is megtalálható rajta, az utóbbi a nagyfelbontású audio fájlok fogadására szolgál.

Marantz PM7000N hálózati sztereó erősítő hátlap

Támogatja a nagyfelbontású audio ALAC, FLAC és WAV veszteségmentes fájlokat akár 24 bit/192 kHz-ig, mindemellett a DSD 2,8 MHz és 5,6 MHz fájlokat is a nagyfelbontású zeneék hallgatáshoz, nagyteljesítményű AK4490 DAC háttérrel.

Marantz PM7000N hálózati sztereó erősítő

Integrált Marantz phono bemenetet alkalmaztak az analóg rajongóknak az újonnan kialakított FET bemeneti fokozattal a jel tisztaságának és a hang javításának érdekében, továbbá teljesen árnyékolt digitális és hálózati szekciókat, mindezeket a kikapcsolás lehetőségével, minimalizálva a digitális szekciók általi interferencia kockázatát a lehető legjobb audio teljesítmény és tiszta analóg élmény elérése érdekében.

Marantz PM7000N hálózati sztereó erősítő phono

Prémium Marantz SPKT-1+ stabil sárgaréz hangszóró-csatlakozókat helyeztek el hátul, vastag nikkel bevonattal, hogy a lehető legjobb kapcsolatot biztosítsák a hangszórókábelekkel. A hangszabályozók, mint mély, magas és balansz vezérlőgombok az előlapon a rendelkezésünkre állnak, mint a cég készülékeinél általában, de a Source Direct funkcióval ezeket meg is lehet kerülni, az emelt hanghatékonyság érdekében.

Marantz PM7000N hálózati sztereó erősítő

A készülék támogatja az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri szolgáltatásokat, amik manapság szinte már elengedhetetlen kényelmi funkcióvá válnak.

Marantz PM7000N hálózati sztereó erősítő

A készülék várhatóan még ősszel a hazai kereskedők kínálatában is megtalálható majd, ára 400 000 forint körül várható.

hu.horn.eu

www.marantz.hu

Marantz PM7000N hálózati sztereó erősítő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.