Magnat Monitor S Line hangfalak érkeznek hamarosan

2022. december 6., kedd, 21:50

Magnat audio hifi házimozi hangfal hifi hangfal házimozi hangfal Magnat hangfal

Rövid időn belül Magyarországon is kapható lesz a Magnat legújabb kedvező ár/érték arányú hangfal családja. A Monitor S Line tagjai sztereó és többcsatornás (akár Dolby Atmos) házimozi rendszert építők igényeit célozzák meg.

Magnat Monitor S hangfalakMagnat Monitor S házimozi hangfalszettMagnat Monitor S80 ATM Atmos hangfalMagnat Monitor S80 ATM Atmos hangfal hátlapMagnat Monitor S70 hangfalMagnat Monitor S70 hangfal mélysugárzóMagnat Monitor S hangfal magassugárzóMagnat Monitor S10 D hangfalMagnat Monitor S10 D hangfalMagnat Monitor S12 C centersugárzóMagnat Monitor S14 C centersugárzó

A Monitor név arra utal, hogy e szériával a gyártó azt a pontosságot és részletességet veszi célba, amely a hagyományos stúdió monitor hangfalakra jellemző. Széleskörű lehetőségeket nyújt a termékcsalád, mert kétféle házimozi center (Monitor S12 C két mélyközépsugárzóval, valamint Monitor S14 C 4 db mélyközépsugárzóval), kettő álló és három állványos hangfalat is tartalmaz.

Magnat Monitor S14 C centersugárzó

Nagyobb alapterületű szoba vagy magasabb basszus igény esetén a leendő vásárló döntheti el, hogy a Monitor S70-et, vagy pedig a felső Dolby Atmos sugárzóval kiegészített Monitor S80 hangsugárzót vigye haza.

Magnat Monitor S80 ATM Atmos hangfal hátlap

Szintén házimozisoknak kedvez a Monitor S10 D állványos hangsugárzó, amely dipól kivitelű. Oldalsó hangszórók segítségével diffúz hangmezőt kelt, így a hagyományos hangfalakhoz képest jobban szétteríti a hallgató körül a surround csatornák információját. Az S10 D-n kívül azonos méretű, kétutas opció (Monitor S10 B) és egy nagyobb változat (Monitor S30) is rendelkezésre áll.

Magnat Monitor S10 D hangfal

Mindegyik Magnat Monitor S hangfal doboza MDF-ből készül. Fekete, vagy dió kiadás közül lehet választani. A nagyobb modellek Airflex basszreflex nyílást tartalmaznak, melynek kerekített széle segít a csőzaj csökkentésében.

Magnat Monitor S hangfal magassugárzó

A keresztváltók optimalizált fázisúak, a hangfalkábel csatlakozókon aranyozás található. Aktív mélysugárzót nem gyártottak külön e szériához, de a Magnat kínálatából számos lehetőség közül válogathatnak, akik egy gyártón belül szeretnék megoldani a basszusok megszólaltatását.

Magnat Monitor S70 hangfal mélysugárzó

A Magnat Monitor S hangsugárzók várható érkezésével és árával kapcsolatban a magyarországi forgalmazónál, illetve a hivatalos viszonteladók elérhetőségein lehet érdeklődni.

aos-hungary.com

magnat.de

Magnat Monitor S házimozi hangfalszett

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.