Lindemann NETWORK II és BRIDGE II - új hálózati harcosok

2021. május 9., vasárnap, 18:45

Lindemann Limetree audio hifi lejátszó zenelejátszó médialejátszó audio lejátszó hálózati zenelejátszó hálózati audio lejátszó

Frissítéseket eszközölt NETWORK és BRIDGE modelljein a német Lindemann Audio. Az új, II-es jelzéssel debütáló digitális futómű és hálózati zenelejátszó praktikus funkciókkal bővült a korábbi generációhoz képest.

Lindemann NETWORK II és BRIDGE IILindemann NETWORK II hálózati zenelejátszóLindemann NETWORK II hálózati zenelejátszó hátlapLindemann NETWORK II hálózati zenelejátszóLindemann NETWORK II hálózati zenelejátszó távvezérlő

A Lindemann NETWORK II praktikus azok számára, akik a hálózati zenelejátszót egyben előerősítőként is szeretnék használni. Új D/A konverter szekciót kapott: immár ES9038 Sabre chip segítségével végzi a digitális-analóg jelátalakítást. A friss chip, amely a gyártó véleménye szerint az egyik legjobb a jelenlegi kínálatban, beépített DPLL és SRC segítségével csökkenti a digitális jelkésésből, azaz jitterből eredő hibákat. Nem mellesleg az órajel generátort is módosították, az új MEMS egység kisebb, mint 500 fs jitterrel dolgozik, extrém stabilitása ultra-alacsony fáziszajjal társul, ami a hangminőségre nézve jelent előnyt.

Lindemann NETWORK II hálózati zenelejátszó

Másik új extra a magas minőségű, analóg hangerő szabályzó. A rendkívül alacsony saját zajjal működő jelszint vezérlő segít abban, hogy kis hangerőnél is teljes felbontásban élvezni lehessen a zenét. A 0 és +12 dB között állítható fejhallgató erősítőn ugyancsak említendő újdonság: erős kimeneti feszültségének köszönhetően kis torzítás és magas csillapítási tényező mellett képes kiszolgálni 16-300 Ohm között bármilyen fejhallgatót.

Lindemann NETWORK II hálózati zenelejátszó

A Lindemann BRIDGE II digitális hálózati futómű újdonságai közé tartozik a módosított mintavételezési ráta (mostantól három fokozatban, azaz 48/96/192 kHz között képes szabályozni kimenetét), valamint két újra-mintavételező mód (natív, vagy felskálázott állapot között lehet választani). Megszűnt azonban a közvetlen DSD dekódolás. A BRIDGE II DSD to PCM jelfolyamot támogat, amit a lejátszó szoftveren (pl. Roon, Audirvana, JRiver stb.) kell engedélyezni.

Lindemann NETWORK II hálózati zenelejátszó hátlap

A Lindemann BRIDGE II és Lindemann NETWORK II készülékek várhatóan 2021. május végétől lesznek megvásárolhatók a Stream Audio, mint magyarországi disztribútor kínálatában.

streamaudio.hu

lindemann-audio.de

Lindemann NETWORK II hálózati zenelejátszó távvezérlő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.