Lemezjátszó Metallica fanoknak!

2022. június 1., szerda, 10:10

Pro-Ject Metallica audio hifi vinyl bakelit lemezjátszó bakelit lemezjátszó analóg lemezjátszó vinyl lemezjátszó Pro-Ject lemezjátszó

A legendás heavy metal együttes megbízásából, limitált mennyiségben lehet majd hozzáférni az osztrák Pro-Ject cég erősen Metallica témájú vinyl lemezjátszójához. A rajongóknak érdemes résen lenni: nyár közepére várható a nem mindennapi külsejű forráskészülék.

Pro-Ject Metallica lemezjátszóPro-Ject Metallica lemezjátszóPro-Ject Metallica lemezjátszóPro-Ject Metallica lemezjátszóPro-Ject Metallica lemezjátszóPro-Ject Metallica lemezjátszóPro-Ject Metallica lemezjátszóPro-Ject Metallica lemezjátszó

Hagyománnyá vált, hogy a Pro-Ject elismert művészekkel együttműködve, az adott zenész vagy együttes motívumait megjelenítő, egyedi vinyl lemezjátszókat készít. A Metallica Limited Edition Turntable ezt hordozza tovább. Hogy mitől különleges, azt nem kell magyarázni: masszív MDF padlólemezének formája a Metallica logóját hangsúlyozza.

Pro-Ject Metallica lemezjátszó

A lemezjátszót előzetesen beállítva, S2 C hangszedővel és könnyű tűcserét biztosító SME fejjel bocsátják forgalomba. 8,6"-os, S-alakú alumínium hangkarja teljes mértékben állítható és anti-skating funkciót is tartalmaz. A nettó 4,5 kg tömegű, teljes egészében Európában gyártott lemezjátszó forgótányérja vastag, átlátszó üvegből készült, alumínium alsó tányérral.

Pro-Ject Metallica lemezjátszó

A különc megjelenésű eszköz állítható magasságú talpakon áll, szíjhajtás és elektronikus sebességvezérlés segítségével (állítható 33-as vagy 45-ös fordulatra) pörgeti a vinyl hanglemezeket. A csomagolás prémium minőségű, fém dugókkal szerelt félszimmetrikus phono kábelt is tartalmaz, a lejátszó RCA hangkimenetei aranyozott bevonatúak.

Pro-Ject Metallica lemezjátszó

A Pro-Ject Metallica Limited Edition Turntable várhatóan 2022 júliusától lesz rendelhető a hivatalos viszonteladóknál, kb. 600 ezer forintért.

audiocentrum.hu

Pro-Ject Metallica lemezjátszó

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.