Klipsch Cornwall a retro szerelmeseinek

2019. március 20., szerda, 07:10

Klipsch audio hifi hangfal Klipsch hangfal hifi hangfal high end high end hangfal

Az Extreme Audio budapesti szaküzlete egy epikus hangfal monstrum számára is otthont nyújt. A Cornwall III korlátozott ideig bárki számára meghallgatható, amíg gazdára nem talál.

Klipsch Cronwall III hangfalKlipsch Cronwall III hangfalKlipsch Cronwall III hangfalKlipsch Cronwall III hangfalKlipsch Cronwall III hangfalKlipsch Cronwall III hangfalKlipsch Cronwall III hangfalKlipsch Cronwall III hangfalKlipsch Cronwall III hangfalKlipsch Cronwall III hangfalKlipsch Cronwall III hangfal az Extreme Audio-banKlipsch Cronwall III hangfal az Extreme Audio-banKlipsch Cronwall III hangfal az Extreme Audio-banKlipsch Cronwall III hangfal az Extreme Audio-banKlipsch Cronwall III hangfal az Extreme Audio-banKlipsch Cronwall III hangfal az Extreme Audio-banKlipsch Cronwall III hangfalKlipsch Cronwall III hangfal hátlapKlipsch Cronwall III hangfal csatlakozóKlipsch Cronwall hangfalKlipsch Cronwall hangfal Made in USA

A Klipsch Cornwall III klasszikus amerikai hangfal, vagy mókásan nevezhetnénk hangszekrénynek is, hiszen egyetlen doboz (90x65x40 cm) is kisebb komód méretével vetekszik. Az USA-ban gyártott termék eredetileg 1959-ben látott napvilágot, hogy a Heresy modellt helyettesítse center csatornaként, két Klipschorn közé helyezve.

Klipsch Cronwall hangfal Made in USA

További érdekesség, hogy mikor 1990-ben abbahagyták gyártását, a márka rajongói petíciót gyűjtöttek annak érdekében, hogy újra legyen forgalomban. Így aztán visszajött a Cornwall, mely immár 3. generációs kiadásnál tart.

Klipsch Cronwall hangfal

A hangfal tölcséres, kompressziós közép/magassugárzókat és 15 colos mélyhangszórót tartalmaz.

Klipsch Cronwall III hangfal az Extreme Audio-ban

Az óriási méretek pozitív velejárója a rendkívüli érzékenység (102 dB). Utóbbi azt jelenti, hogy már egy pár W teljesítményű csöves elektronikával is kellemes, dinamikus muzsikát nyerhetünk ki a hangfalakból - csak győzzük elhelyezni őket!

Klipsch Cronwall III hangfal

A Klipsch Cornwall III meghallgatható az Extreme Audio budapesti bemutatótermében.

www.extremeaudio.hu

www.klipsch.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.