Kis hangfalat is kínál a Unison Research

2019. április 12., péntek, 15:15

Unison Research audio hifi hangfal hangszóró hifi hangfal high end Unison Research hangfal high end hangfal

Patinás csöves erősítőiről és gyönyörűen kecses, vagy épp monumentális, bútorszerű hangsugárzóiról is ismert olasz cég elkészítette a MAX sorozat legkisebb tagját. A már Magyarországon is meghallgatható MAX MINI kifejezetten Unison elektronikákhoz lett fejlesztve.

Unison Research MAX Mini hangfalUnison Research MAX Mini hangfalUnison Research MAX Mini hangfal az Audio CentrumbanUnison Research MAX Mini hangfalUnison Research MAX Mini hangfalUnison Research MAX Mini hangfal magassugárzóUnison Research MAX Mini hangfal hátlapUnison Research MAX Mini hangfal csatlakozó

A MAX MINI neve alapján legtöbben talán egy apró, az íróasztal sarkára szánt dobozkára asszociálnának. A 15 kilós, kb. 50x28x36 cm-es hangsugárzó azonban csak a MAX családon belül számít kicsinek, az állványos hangfalak világában inkább a nagyobbak közé sorolható. A modell a gyártó leírása szerint akár földre is helyezhető, amennyiben a hangfalat, s ezzel együtt annak tölcsérét a hallgatói hely felé irányítják.

Unison Research MAX Mini hangfal magassugárzó

Kétutas rendszerű a hangfal, két előre néző reflexnyílással. 20 centis, nemezből, növényirostból és szénszálból préselt mélyközép sugárzója tölcséres kompressziós magassugárzóval egészül ki. A teljes mértékben olasz gyártású hangszórók, méretükből sejthető módon, kiemelkedően magas terhelhetőségűek (akár 200 wattos meghajtást is elbírnak) és érzékenységűek (93 dB).

Unison Research MAX Mini hangfal csatlakozó

A MAX MINI szívét egy GTN (Genesis Transparent Network) technológiával készült keresztváltó képezi, amelyet magas minőségű és alacsony toleranciájú, a gyár saját bázisán válogatott alkatrészekből építettek.

Unison Research MAX Mini hangfal

A furnér oldallapokkal fedett, 25 mm vastag MDF-ből készült, kerekített sarkú dobozok struktúrája belső merevítéseket és ívelt oldallemezeket is tartalmaz. A megrendelő cseresznye, dió és mahagóni színopciók közül választhat amennyiben a kb. 660 000 Ft/pár árú hangfalak elnyerik tetszését.

audiocentrum.hu

www.unisonresearch.com

Unison Research MAX Mini hangfal az Audio Centrumban

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.