KáCsa Audió a HIGH END Munich 2022 kiállításon

2022. április 25., hétfő, 09:40

HIGN END HIGN END 2022 High End München High End kiállítás hifi kiállítás kiállítás kábel KáCsa Audió

A Covid 19 járvány miatt két évig szünetelt a világ egyik legjelentősebb hifi kiállítása. Jó hír, hogy idén májusban végre újra sor kerül az eseményre. További pozitívum, hogy az idei HIGH END Munich kiállítói listáját a törzsvendégnek számító KáCsa Audió is erősíti.

HIGH END Munich 2022HIGH END Munich 2022 KáCsa AudióHIGH END Munich 2022 KáCsa AudióHIGH END Munich 2022 KáCsa AudióHIGH END Munich 2022 KáCsa AudióHIGH END Munich 2022 KáCsa AudióHIGH END Munich 2022 KáCsa Audió

Május 21-én és 22-én (szombat és vasárnap) lesz látogatható a rendezvény, melynek kiállítói között a HIGH END SOCIETY szolgáltató weboldala szerint több mint 40 országból, összesen 550 cég szerepel. A kábelek és csatlakozók nemzetközi kereskedőjeként tevékeny KáCsa Audió "megszokott" helyén, a H3 csarnok M01 standján várja majd a téma iránt érdeklődőket, új és visszatérő vásárlókat. Továbbá bárkit, aki frissen vásárolt (vagy meglévő) hangrendszerét szeretné fejleszteni, kábelekkel ellátni.

HIGH END Munich 2022 KáCsa Audió

A hagyományokhoz hűen ezúttal is megtalálhatók lesznek kint a KáCsa aktuális újdonságai, készre szerelve, vagy akár egyedi hosszúságban. Akik a helyszínen akarnak különleges, saját hangrendszerükhöz passzoló kábelt készíttetni velük, megtehetik, ugyanis az ügyeskezű technikus munkatársak is részt vesznek az eseményen.

HIGH END Munich 2022 KáCsa Audió

Megtalálhatók lesznek a cég legnépszerűbb hangfalkábelei, de analóg és digitális összekötők terén is széles választékra lehet számítani. A különböző technológiákat, és anyagokat tartalmazó tápkábelek sem maradnak el épp úgy, mint a stúdiótechnikában alkalmazható hangszer-, illetve mikrofonkábel fajták. A KáCsa különlegességeként ismert "csatlakozófal" továbbra is színesíti majd a standot. Darabonként vásárolhatók belőle általános csatlakozótípusok (pl. Jack dugó) és olyan dugók is, melyek csak a legritkább hangrendszerekben fordulnak elő.

HIGH END Munich 2022 KáCsa Audió

A töretlenül gyarapodó fejhallgatós világ és a home office növekvő létjogosultsága azt eredményezi, hogy a KáCsa kínálata is egyre több fejhallgatókábelt tartalmaz, melyek közül néhányról már mi is írtunk korábban. A kiállítás látogatóinak arra is lesz lehetősége, hogy különböző vezetőanyagokból készült fejhallgató kábeleket teszteljenek le saját füllel, ugyanabban a készülékláncban.

HIGH END Munich 2022 KáCsa Audió

A rendezvény honlapján már előzetes jegyvásárlás is lehetséges. Fontos tudni, hogy a kiállításra csak korlátozott mennyiségben lehet jegyet venni. A helyszínen nem lehet regisztrálni, csak előzetesen online, ezért a komoly érdeklődőknek ajánlott időben ellátogatni a HIGH END Munich 2022 honlapjára!

highendsociety.de

kacsa-audio.hu

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.