Jön az Audio Pro C5 multiroom hangrendszer MkII kiadása

2022. április 29., péntek, 09:40

Audio Pro audio hifi hangfal hangszóró multiroom aktív hangfal multiroom hangfal multiroom hangszóró multiroom rendszer Bluetooth hangszóró Audio Pro hangfal

Apple AirPlay 2, Google Cast és az Audio Pro saját multiroom kliense által is vezérelhető lesz a C5 MkII. A skandináv gyártó egyik legnépszerűbb modelljének második kiadása hamarosan Magyarországon is kapható lesz.

Audio Pro C5 MkII multiroom hangszóróAudio Pro C5 MkII multiroom hangszóróAudio Pro C5 MkII multiroom hangszóróAudio Pro C5 MkII multiroom hangszóróAudio Pro C5 MkII multiroom hangszóróAudio Pro C5 MkII multiroom hangszóróAudio Pro C5 MkII multiroom hangszóróAudio Pro C5 MkII multiroom hangszóróAudio Pro C5 MkII multiroom hangszóróAudio Pro C5 MkII multiroom hangszóró hátlap

Miután az Audio Pro C10 MkII nagy sikert aratott, logikus lépés volt, hogy kisebb testvére, a C5 is átessen hasonló frissítéseken. Gyártója szerint a készülék elsősorban kisebb helyiségek hangosítására készült. Ilyennek számítanak példának okáért a hálószobák, konyhák és dolgozószobák, minden tér, amelybe a C10 ereje túl sok volna. Az újonc Spotify Connect és Bluetooth funkciókat is tartalmaz.

Audio Pro C5 MkII multiroom hangszóró

Az alapvető stílusjegyek és a hangszórók ránézésre nem változtak. Adott a kocka dizájn, a sztereó magassugárzók, egyetlen mélyközépsugárzó és a tetőn lévő ikonikus, bőrszíjas fogantyú.

Audio Pro C5 MkII multiroom hangszóró

A gyártó közleménye alapján sokan szerették a programválasztó gombok meglétét, ezért a korábbi verzió négy gombja helyett már hatot is tartalmaz a C5 MkII. E gombokkal azonnali hozzáférés lehetséges kedvenc lejátszási listákhoz, internetrádió állomásokhoz a telefon használata nélkül.

Audio Pro C5 MkII multiroom hangszóró hátlap

Az Audio Pro C5 MkII hamarosan Magyarországon is megvásárolható lesz kb. 350 eurónak megfelelő forintért. Érkezésével és további termékadatokkal kapcsolatban a hivatalos forgalmazónál vagy a viszonteladóknál lehet érdeklődni.

aos-hungary.com

audiopro.com

Audio Pro C5 MkII multiroom hangszóró

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.