JBL Stage hangfalak megfizethető hangrendszer építéshez

2021. november 20., szombat, 17:30

JBL audio hifi házimozi hangfal mélyláda JBL hangfal hifi hangfal házimozi hangfalszett aktív mélyláda JBL mélyláda JBL házimozi

Magyarországra is megérkezett a JBL legújabb, belépő kategóriás hangdoboz termékcsaládja. A sokféle környezetben használható Stage hangfalak olyan technológiákat tartalmaznak egyszerűbb kivitelben, amelyek a korábban kifejlesztett, magasabb kategóriás JBL modellekben már sikerrel bizonyítottak.

JBL Stage hangfalakJBL Stage A120 hangfalJBL Stage A120 hangfalJBL Stage A120 hangfalJBL Stage A130 hangfalJBL Stage A170 hangfalJBL Stage A170 hangfalJBL Stage A170 hangfal csatlakozóJBL Stage A180 hangfalJBL Stage A190 hangfalJBL Stage A190 hangfal középsugárzóJBL Stage A190 hangfal magassugárzóJBL Stage A190 hangfal magassugárzóJBL Stage A125C centersugárzóJBL Stage A125C centersugárzó hátlapJBL Stage A135C centersugárzóJBL Stage A135C centersugárzóJBL Stage A100P aktív mélyládaJBL Stage A100P aktív mélyládaJBL Stage A100P aktív mélyláda hátlapJBL Stage A120P aktív mélyládaJBL Stage A120P aktív mélyláda hangszóró

Az elmúlt 75 év tapasztalatával és rendkívüli kutatás/fejlesztési háttérrel rendelkező JBL ismét hasznosította eddigi ismereteit. Céljuk az volt, hogy az általuk összeállított akusztikai fontossági hierarchiát (torzítás, dinamika, vibráció, irányítottság, hangszín) megfizethetőbb hangfalakban is alkalmazzák. A kaliforniai központban olyan termékek létrehozására törekedtek, amelyek kedvező árukhoz képest a szubjektív meghallgatások és műszeres mérések során egyaránt megállják helyüket.

JBL Stage A135C centersugárzó

A JBL a Harman International vállalat erőforrásainak köszönhetően arra is ügyelt, hogy a Stage hangsugárzók (hasonlóan a gyártó nagyobb szériáihoz) a szobákban kialakuló hanghullámokat is optimálisan irányítsák a hallgatók irányába. Utóbbi érdekében a magashangokat megszólaltató 2,5 cm-es alumínium dóm köré egy HDI hullámvezetőt is terveztek.

JBL Stage A190 hangfal középsugárzó

A különleges formájú terelőidom nemcsak a jobban fókuszált szórást, hanem a mélyközép hangszóróval történő hatékonyabb integrációt is támogatja. Az ikonikus fehér basszus membránok policellulóz anyagból készültek, melynek mély, feszes hangkaraktere a gyártó közleménye alapján szépen integrálható az alumínium dómmal.

JBL Stage A190 hangfal magassugárzó

A széria kétféle állványos (A120 és A130), három álló (A190, A180, A170), továbbá két házimozi centersugárzót (A135C lapos profillal, televíziók alatt/fölött könnyebben elférő kivitelben, valamint A125C klasszikus kivitelben) tartalmaz.

JBL Stage A120 hangfal

Dedikált aktív mélysugárzók is részei a JBL Stage termékcsaládnak: szobaméret, illetve ízlés függvényében lehet választani a 250 W RMS teljesítményű A120P, valamint a 150 W RMS teljesítményű A100P közül (mindkettő basszreflex rendszerű). Valamennyi modell egyelőre csak fekete színben készül, a diszkrétebb arculat és védelem érdekében pedig természetesen előlapi védőselyem is része a csomagnak.

JBL Stage A100P aktív mélyláda

Az álló és állványos hangdobozok már megérkeztek Magyarországra és részint év végéig, részben jövő év elejére várható a többi családtag beérkezése is. A JBL Stage hangfalak előzetes időpontfoglalást követően meghallgathatók a Házimozi Stúdió bemutatótermében, további termékinformációkért érdemes körülnézni a webáruházban is!

hazimozistudio.hu

eu.jbl.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.