JBL PartyBox

2019. július 25., csütörtök, 13:50

JBL PartyBox audio hangfal hangszóró Bluetooth hangszóró JBL hangszóró DJ hangfal parti hangfal

A JBL mindent megtesz annak az érdekében, hogy a fiatalok a nyár alatt is felhőtlenül szórakozzanak, ennek eredménye a több tagot számláló PartyBox sorozat - ezzel kielégítve tulajdonképpen bárki igényeit.

A közös bennük, hogy hatalmas hangot képesek produkálni, Bluetooth, USB és analóg RCA kapcsolattal rendelkeznek, köthető rájuk mikrofon és gitár, egymással összehangolhatók a TWS technológiával, polcon, állványon és padlón is elhelyezhetők, valamint rendkívül színesek. Ezek a tulajdonságok már önmagukban elegek a boldogsághoz, nézzük azonban a részleteket, illetve eltéréseket.

JBL PartyBox 100 Bluetooth hangfal állvány

A PartyBox100 még 100 ezer forintba sem kerül, de a 9,7 kg-os készülékbe is már eleve egy olyan akkumulátort helyeztek, amivel akár 12 órán át tud üzemelni. Négy darab beépített hangszórója közül a magassugárzók 57, míg a mélyközép-sugárzók 133 mm átmérőjűek, a frekvencia-átvitel az utóbbiak által egészen 45 Hz-ig lemegy.

JBL PartyBox 100 Bluetooth hangfal

A következő fokozat a PartyBox 200 és PartyBox 300, amik között lényegbeli különbség tulajdonképpen csak annyi, hogy a kisebbik sorozatszámú modellben nincs akkumulátor, viszont a 300 már akár 18 órányi zenélésre képes.

JBL PartyBox 300 Bluetooth hangfal

Természetesen méretben és tömegben is megnőttek ezek a darabok: 310x690x320 mm és majdnem 16 kg. A PartyBox 200 ára 120 ezer forint, míg a PartyBox 300-ért a beépített akkumulátor miatt további 20 ezer forintot kell leszurkolnunk.

JBL PartyBox 100 Bluetooth hangfal hátlap

Hatalmasat ugrunk ezek után, hiszen a sorban következő, és azt záró PartyBox 1000 már egy igazi vadállat. 34,7 kg a tömege, 397x1050x390 mm a mérete, egészen 30 Hz-re (-6 dB) megy le a mélytartománya, hiszen a két darab 180 mm-es mélyközép-sugárzó kapott a társként egy 300 mm-es mélysugárzót. A névleges 1100 W maximális teljesítményű JBL tetején külön vezérlőpult helyezkedik el, ahonnan minden funkció elérhető, és lehetővé teszi a beépített dobritmus, gitár- és zongora effektek keverését és lejátszását, a helyváltoztatásához pedig az aljára szerelt kerekek állnak rendelkezésünkre.

JBL PartyBox 1000 Bluetooth hangfal

A PartyBox-ok mindegyikében a hangszórók folyamatos, pulzáló vagy parti módban működhetnek, az ezres esetében viszont az egész frontpanel színkavalkádban játszhat. Air Gesture néven fut a hozzá tervezett karkötő, ez a BLE technológiával működő eszköz lehetővé teszi, hogy kézmozdulatainkkal vezérelhessük a világítást és az effekteket. A végére hagytuk az árát, ami kb. 300000 Ft.

JBL PartyBox 1000 Bluetooth hangfal

Ahogyan elnézzük, a JBL-en most sem múlik az, hogy minden vásárlóközönséget kiszolgáljon, tényleg csak azt kell eldöntenünk, hogy melyik méret felel meg legjobban az igényeinknek és a buli helyszínének, hiszen a nevükből adódóan eleve ezek a modellek erre születtek.

www.extremeaudio.hu

JBL PartyBox 300 Bluetooth hangfal

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.