Itt a legújabb FiiO DAC és fejhallgató erősítő

2018. december 22., szombat, 12:45

FiiO audio hifi DAC erősítő DA konverter fejhallgató erősítő FiiO DAC FiiO fejhallgató erősítő

K3 néven érkezik a FiiO legfrissebb, fejhallgató erősítővel egybeépített digitális/analóg jelátalakítója. A gyufásdoboznál alig nagyobb készülék meglepően funkcionális, miközben az árát is jól pozícionálták.

FiiO K3 fejhallgató erősítőFiiO K3 fejhallgató erősítőFiiO K3 fejhallgató erősítőFiiO K3 fejhallgató erősítőFiiO K3 fejhallgató erősítőFiiO K3 fejhallgató erősítőFiiO K3 fejhallgató erősítőFiiO K3 fejhallgató erősítőFiiO K3 fejhallgató erősítő

A FiiO K3 a cég első Type-C aljzattal készült asztali DA konvertere. Elődjeihez hasonlóan egyetlen kábelen kapja a digitális jelet és az áramellátást is. A parányi készülék csatlakozó felhozatala is egész kedvező: a hagyományos 3,5 mm-es, változtatható jelszintű fejhallgató kimeneten kívül kapunk 2,5 mm-es szimmetrikus aljzatot, illetve vonalszintű és koaxiális/optikai kimeneteket is.

FiiO K3 fejhallgató erősítő

FiiO K3 fejhallgató erősítő

A készülékben AKM AK4452 chip végzi a jelátalakítást, PCM mellett DSD jelfolyammal is megbirkózik. A jelszintet üzemkapcsolóval egybeépített potméter segítségével állíthatjuk. A fekete alumínium készülékházban érkező FiiO K3 39 990 Ft-ért már itthon is megrendelhető. Hamarosan kimerítő tesztet fogunk publikálni róla itt, az AV-Online hasábjain.

fiio.hu

www.fiio.com

FiiO K3 fejhallgató erősítő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.