iBasso Magyarországon

2020. június 21., vasárnap, 21:15

iBasso audio hifi lejátszó DAP DAC fülhallgató DA konverter USB DAC hifi fülhallgató mobil zenelejátszó iBasso DAP iBasso DAC iBasso fülhallgató

A Muzix Group újabb márkával gyarapítja a hazánkban fellelhető hordozható audio lejátszó és eszköz választékot. Az iBasso releváns ellenfele az olyan cégeknek, mint a FiiO vagy az Astell&Kern.

iBasso DX120 DAPiBasso DX120 DAPiBasso DX160 DAPiBasso IT04 fülhallgatóiBasso AM05 fülhallgatóiBasso DC04 DACiBasso AMP7 amp modul

A 2006-ban alapított iBasso kezdettől fogva a mobil zenehallgatás jegyében építi termékeit. Kínálatuk elsősorban DAP (hordozható zenelejtászó) készülékeket, fül/fejhallgatókat és azok tuning kábeleit, valamint D/A konverterrel egybeépített fejhallgató erősítőket takar. A DX100 megjelenésével elsők között bizonyították be, hogy high end hardverrel és Android alapú szoftverrel együtt lehet felhasználóbarát, audiofil tudású, ugyanakkor zsebméretű lejátszót készíteni.

iBasso DX120 DAP

Az iBasso nemzetközileg is pozitív elismerést keltő DAP választéka az igényességet ötvözi a praktikummal. Jelenlegi palettájuk a DX120-tól indul, amely nemcsak zsebméretű lejátszó, hanem digitális futómű szerepet is betölt, koaxiális kimenetének köszönhetően, kettős micro SD kártyanyílásának jóvoltából pedig bőségesen megtölthető (akár 2 TB) zenével. Ahogy lépkedünk felfelé a drágább modellek felé, a 100-200 000 Ft közti kategória (amelybe a DX160 is tartozik) már nagyobb méretű kijelzőt, kvázi okostelefonos felhasználói élményt és természetesen még jobb hangminőséget ígér.

iBasso DX160 DAP

A cég in-ear fülhallgató egzotikumokat is készít, ilyen például a négy hangszórós IT04 hibrid, vagy az 5 BA hangszóróval üzemelő AM05 és még sorolhatnánk.

iBasso IT04 fülhallgató

Az okostelefonra vagy tabletre csatlakoztatható parányi D/A konverterek is izgalmas alternatívái lehetnek olyan sláger termékeknek, mint mondjuk az AudioQuest DragonFly sorozata.

iBasso DC04 DAC

Az iBasso termékeire hamarosan visszatérünk részletes, átfogó teszt cikkek keretein belül. A Muzix Group üzletébe már sok termék megérkezett, előzetes egyeztetést követően szinte minden kipróbálható, meghallgatható náluk.

muzix.hu

ibasso.com

iBasso AM05 fülhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.