HiFiMAN fejhallgatók Magyarországon

2022. június 27., hétfő, 13:50

HiFiMAN audio hifi fejhallgató DAP zenelejátszó hifi fejhallgató HiFiMAN fejhallgató fejhallgató erősítő HiFiMAN DAP HiFiMAN fejhallgató erősítő

A Muzix Group jóvoltából Magyarországon is kaphatók az amerikai HiFiMAN termékei. A nemzetközileg is nagy népszerűségnek örvendő fülhallgatók és fejhallgatók közül mindegyik rendelhető. Hamarosan tesztek is várhatók az amerikai gyártó legnépszerűbb alkotásairól!

HiFiMAN Sundara fejhallgatóHiFiMAN Sundara fejhallgató fejpántHiFiMAN SHANGRI-LA fejhallgató és fejhallgató erősítőHiFiMAN SHANGRI-LA fejhallgatóHiFiMAN SHANGRI-LA fejhallgató fejpántHiFiMAN SHANGRI-LA fejhallgató erősítőHiFiMAN RE400 fülhallgatóHiFiMAN RE400 fülhallgató tartozékokHiFiMAN RE2000 fülhallgatóHiFiMAN TWS600 TWS fülhallgatóHiFiMAN TWS600 TWS fülhallgatóHiFiMAN TWS600 TWS fülhallgatóHiFiMAN MegaMini DAPHiFiMAN R2R2000 DAPHiFiMAN R2R2000 DAPHiFiMAN R2R2000 DAP

A Dr. Fang Bian által alapított HiFiMAN székhelye New York-ban található, de más kontinenseken is üzemeltet irodákat. Annak ellenére, hogy 2007-es alapításával viszonylag fiatalnak számít, egyike a ma létező legelismertebb fejhallgatós cégeknek. Nemzetközileg is aktívak, termékeik a világ számos táján, több tucatnyi kereskedőnél megtalálhatók. Kritikusok és magánszemélyek köreiben egyaránt számos elismerést zsebeltek be a HiFiMAN nagyméretű, fül köré fekvő fejhallgatói, melyek többsége a folyamatosan fejlődő planar magnetic (síkmágneses) technológiával működik.

HiFiMAN SHANGRI-LA fejhallgató és fejhallgató erősítő

HiFiMAN fejhallgatók és fejhallgató erősítők

A gyártó kínálata a globálisan értendő középkategóriától (kb. 50 000 Ft) az ultra high end szintig terjed. A prémium modellek között nemcsak síkmágneses, hanem elektrosztatikus elven működő fejhallgatók (pl. SHANGRI-LA) is találhatók. Elsősorban nyitott kivitelűeket készítenek, de zárt felépítésűek is részei a kínálatuknak.

HiFiMAN SHANGRI-LA fejhallgató fejpánt

Fejhallgató erősítők közül is széles kínálat áll a személyes zeneélményre vágyó audiofilek rendelkezésére. Az otthoni felhasználásra szánt elektronika választék nem olyan szerteágazó, mint a fejhallgatóké, viszont kulcsszerepet tölt be a high end füles tulajdonosok köreiben. Főleg A osztályú (dinamikus vagy elektrosztatikus modellekhez szánt), javarészt szimmetrikus jelúttal működő erősítőket készítenek.

HiFiMAN SHANGRI-LA fejhallgató erősítő

HiFiMAN fülhallgatók és hordozható zenelejátszók

Meglehetősen gazdag a cég fülhallgató kínálata is. A megfizethetőbb, kb. 15 000 forintos kategóriát képviselő RE400-tól az egyedi Topology hangszóróval üzemelő RE2000-ig, különböző hangminőségű és felszereltségű IEM-ek igyekeznek a gyakran utazó vájtfülűek kegyeibe férkőzni.

HiFiMAN RE2000 fülhallgató

A HiFiMAN óvatosan, de kacsingat a Bluetooth technológia felé is: már két teljesen vezeték nélküli fülhallgatót is gyártanak TWS400 és TWS600 néven.

HiFiMAN TWS600 TWS fülhallgató

A gyártó rengeteg DAP (hordozható zenelejátszó) eszközt is készít, az ultrakompakt MegaMini-től a funkciókkal telepakolt R2R2000 zászlóshajóig, rengeteg variáció közül lehet választani.

HiFiMAN R2R2000 DAP

Egyelőre Magyarországon nincsen HiFiMAN DAP kipróbálási lehetőség, a hordozható zenelejátszók csak rendelésre kaphatóak. Viszont a fül- és fejhallgatók folyamatosan érkeznek.

HiFiMAN R2R2000 DAP

Az első HiFiMAN szállítmány megérkezett, meghallgatással és további termékinformációkkal kapcsolatban a Muzix Group Kft. munkatársainál lehet érdeklődni.

muzix.hu

hifiman.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.