Hiby Audio Magyarországon

2021. november 25., csütörtök, 11:05

Hiby audio hifi lejátszó DAC DAP zenelejátszó Hiby Audio Hiby lejátszó Hiby zenelejátszó DA konverter Hiby DAC Hiby DAP

Mostantól Magyarországon is megvásárolhatók a HiBy hordozható zenelejátszói és D/A konverterei. A gyártó széleskörű funkciókkal ellátott készülékeket kínál a belépőszinttől a felső középkategóriáig.

Hiby R2 hordozható zenelejátszóHiby R2 hordozható zenelejátszóHiby R2 hordozható zenelejátszóHiby R2 hordozható zenelejátszóHiby R2 hordozható zenelejátszóHiby R3 Pro hordozható zenelejátszóHiby R3 Pro hordozható zenelejátszóHiby R3 Pro hordozható zenelejátszóHiby R3 Pro hordozható zenelejátszóHiby R3 Pro hordozható zenelejátszóHiby R3 Pro hordozható zenelejátszóHiby New R6 hordozható zenelejátszóHiby New R6 hordozható zenelejátszóHiby New R6 hordozható zenelejátszóHiby R8 hordozható zenelejátszóHiby FC3 DACHiby FC3 DACHiby FC3 DACHiby FC3 DACHiby FD3 DACHiby FD3 DAC

A FiiO hivatalos forgalmazója (KriptonIT Kft.) mostantól a Hiby termékeit is értékesíti. Az AKM chipgyárban 2020 végén bekövetkezett tűzbaleset miatt a FiiO DAP kínálata jelenleg áttervezés alatt áll és nem elérhető. A 2011-ben alapított Hiby ígéretes márkanév, amellyel a sokak számára népszerű belépő/középkategória képviselhető. A cég mögött több, mint negyven főből álló kutatási és fejlesztési csapat áll, akik az ezredforduló óta részesei voltak a hordozható hangeszközökhöz fűződő ágazatnak.

Hiby R2 hordozható zenelejátszó

A HiBy tucatnyi D/A konvertert és DAP-ot fejlesztett az elmúlt évek alatt, továbbá az általuk készített HiByMusic alkalmazást jelenleg kb. kétmillióan használják több, mint 100 országban, elsősorban a hangminősége miatt. A jó minőségre hangsúlyt fektető gyártó legtöbb terméke már itthon is megvásárolható. Aktuális DAP kínálata kb. 40 000 forinttól indul (Hiby R2) és kb. 300 000 forintnál tetőzik (Hiby New R6).

Hiby New R6 hordozható zenelejátszó

Készítenek még komolyabb lejátszókat is (Hiby RS6 és Hiby R8), de azok egyelőre csak egyedi megrendelés esetén kaphatók.

Hiby R8 hordozható zenelejátszó

A hordozható lejátszók mellett említést érdemelnek a számítógéphez vagy okostelefonhoz csatlakoztatható, fejhallgató erősítővel egybeépített DAC-ok is.

Hiby FC3 DAC

Már a legkisebb és legolcsóbb, alig pendrive méretű HiBy FC3 (kb. 30 000 Ft) is rendelkezik beépített hangerőszabályzóval, illetve MQA támogatással, míg a nagyobb modellek esetében (például a kb. 55 000 Ft-ért rendelhető Hiby FD3) olyan extrákkal bővül az összkép, mint a szimmetrikus hangkimenet, vagy a kettős DAC chip.

Hiby FD3 DAC

A HiBy termékek megtalálhatók folyamatosan frissülő termékleírásokkal és egyéb információkkal a hiby.hu weboldalon. Hamarosan tesztek formájában is visszatérünk e készülékekre itt, az AV-Online hasábjain!

hiby.hu

Hiby R3 Pro hordozható zenelejátszó

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.