Hálózati sztereó rádióerősítő a Marantz-tól

2019. augusztus 19., hétfő, 10:15

Marantz audio hifi erősítő rádióerősítő sztereó erősítő hifi erősítő Marantz erősítő hálózati erősítő Marantz hifi erőstő Marantz sztereó erősítő Marantz hálózati rádióerősítő

Eindhovenben augusztus elején a Marantz bemutatta Slim Line termékcsaládjának legújabb tagját, az NR1200-at, amiben a minőséget és a funkciók kavalkádját egyesítik.

A lapos készülékház a külső jegyeket tekintve tipikus Marantz, tehát két szélen a bemenetválasztó és hangerőtárcsa, középen pedig a kijelző és az alapvető funkciógombok helyezkednek el.

Marantz NR1200 hálózati sztereó rádióerősítő

A részletek természetesen most is belül keresendők, kezdetnek itt a kétcsatornás diszkrét teljesítményerősítő szimmetrikus L/R áramkörökkel, a maximuma 75 W csatornánként. A táp transzformátor független az erősítő áramköreitől, az előerősítőtől, a vezeték nélküli modultól és az előlapi kijelzőtől.

Marantz NR1200 hálózati sztereó rádióerősítő

A zenei streaming terén AirPlay 2, Bluetooth, internet rádió, Spotify Premium és Amazon Music van a segítségünkre, a beépített HEOS által pedig vezeték nélküli multiroom audio, hangvezérlés (Amazon Alexa, Google Assistant, Apple Siri), digitális zene streaming, kényelmes App vezérlés áll a rendelkezésünkre.

Marantz NR1200 hálózati sztereó rádióerősítő

A Hi-Res Audio támogatás jóvoltából dekódolja az ALAC, FLAC és WAV veszteségmentes fájlokat akár 24 bit/192 kHz-ig, valamint a DSD 2,8MHz és 5,6MHz zeneszámokat, ezeket az előlapi USB-porton vagy a hálózati forrásokon keresztül élvezhetjük. Mindezek mellett az analóg lemezjátszónkat is ráköthetjük a készülékre, a megfelelő mennyiségű és minőségű mélyhangok érdekében pedig kettős mélyláda kimenet került a hátlapra.

Marantz NR1200 hálózati sztereó rádióerősítő hátlap

Az NR1200 a zenehallgatók mellett a házimozi rajongóknak is kedvez, akik ódzkodnak a hatalmas és a kelleténél sokszor több szolgáltatást nyújtó erősítőktől.

Marantz NR1200 hálózati sztereó rádióerősítő hátlap

5 db HDMI bemenettel rendelkezik, amelyek teljes HDCP 2.3 támogatással, a kimenet pedig ARC-vel van ellátva. Mindegyikük támogatja a legújabb szabványokat, beleértve a HDCP 2.3, 4K Ultra HD 60 Hz-es videót, 4:4:4 Pure Color szín-mintavételezést, HLG-t, High Dynamic Range-et (HDR10), 21:9 videót, 3D és BT.2020 jeltovábbítást, továbbá az ARC (Audio Return Channel) támogatja a TV-készülékről érkező hang továbbítását egyetlen HDMI-kábellel, egyszerűsítve a teljes beállítást. A HDMI bemenetek automatikusan átnevezik magukat a forrás által szolgáltatott információk alapján. Ezen kívül az NR1200 szintén automatikusan sztereóra keveri az összes surround formátumot, hogy bármilyen filmhangot hibátlanul lejátszhasson.

Marantz NR1200 hálózati sztereó rádióerősítő és CD6006 CD-lejátszó

Az automatikus alacsony késleltetési mód (ALLM) biztosítja az Xbox One felhasználók számára, hogy mélyebb és intenzívebb játékélményt kapjanak, ha olyan tévéket használnak, amelyek szintén támogatják az ALLM-et. Az intelligens televíziókhoz kapcsolódó HDMI CEC funkció segítségével pedig könnyen vezérelhetjük az NR1200-at az okos tv távirányítójával.

Marantz NR1200 hálózati sztereó rádióerősítő távvezérlő

A mellékelt Setup Assistant tiszta iránymutatást kínál a grafikus képernyőn és a Quick Start Guide biztosítja az optimális beállítást minden konfigurációhoz, a négy Smart Select funkciógomb pedig a mellékelt távirányítón tárolja a preferált beállításokat. Egy gombnyomással az NR1200 tökéletesen konfigurálható minden forráshoz, a Blu-ray lejátszótól a tv set-top box-ig, a felhasználó kedvenc internetes rádióállomásáig és így tovább.

A Bluetooth fejhallgató kimenet lehetővé teszi a vezeték nélküli fejhallgató használatát, akár a hangsugárzókkal egyidejűleg, akár egyénileg.

Marantz NR1200 hálózati sztereó rádióerősítő

A Marantz sikergyanús készüléke hamarosan hazánkban is megvásárolható lesz, a teljesítményéhez, minőségéhez és funkcióihoz képest baráti áron.

hu.horn.eu

www.marantz.hu

Marantz NR1200 hálózati sztereó rádióerősítő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.